SLUŽBENA POTVRDA

Nakon šest godina veze ljubavi Katie Holmes i Jamieja Foxxa došao je kraj

19.08.2019 u 23:06

Bionic
Reading

Prema navodima američkog portala Page Six, holivudski par Jamie Foxx i Katie Holmes svoju vezu dugu šest godina prekinuo je krajem svibnja

Nakon što su u javnosti prošloga tjedna objavljene fotografije oskarovca Jamieja Foxxa u noćnom provodu s mlađahnom pjevačicom Selom Vave, glasine o glumčevoj nevjeri punile su medijske stupce.

  • +13
Jamie Foxx uhvaćen u izlasku s misterioznom ljepoticom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema navodima izvora, koji se nalazio u njujorškom restoranu La Esquina u isto vrijeme kada je Katie Holmes objedovala u društvu prijetaljica, načuo je kako Katie priča prijateljicama kako se Jamie u potpunosti posvetio poslu, te da nisu zajedno već nekoliko mjeseci.

Navode izvora, američki portal Page Six potvrdio je kontaktiravši blisku prijateljicu glumice koja je izjavila kako su Jamie Foxx i Katie Holmes prekinuli kasnije ovoga svibnja, točnije par tjedana nakon prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu u povodu ovogodišnjeg izdanja glamuroznog bala Met Gala.

Svoju ljubavnu vezu oskarovac Jamie Foxx i glumica Katie Holmes započeli su 2013. godine, odnosno godinu dana nakon razvoda Katie Holmes od glumca Toma Cruisea s kojim ima danas 13- godišnju kćer Suri.

Vezu koju su prekinuli krajem svibnja, Jamie i Katie trudili su se svih šest godina držati podalje od očiju javnosti.

  • +2
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia