TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Počinje nova sezona popularnog showa, a evo tko će nas zabavljati svojim transformacijama

12.03.2018 u 12:28

Bionic
Reading

Pred gledateljima je još jedna sezona najgledanijeg zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osmero kandidata kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a sve kreće 18. ožujka

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko KnešaurekKatarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić te radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić zabavljat će gledatelje u petoj sezoni popularnog showa. Osim novih kandidata, gledatelje očekuju neke novosti u konceptu emisije, najavljeno je u priopćenju.

Kandidate ćemo kroz sezonu vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača i pjevačica, što će doprinijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, goste iznenađenja, a o čemu se sve radi, saznat ćemo uskoro, kada se na Novu TV vraća najzabavniji show u Hrvatskoj.

'Želim u ovom showu pokazati drugo lice Amela Ćurića, a mislim da će i gledatelji imati što vidjeti', rekao je Amel. 'Htjela bih konačno razbiti strah od pjevanja i te vrste nastupa. Jako, jako volim pjevati, a uvijek se smrznem kad pjevam na sceni', o sudjelovanju u showu izjavila je Ana Vilenica. Prvi put u jednom zabavnom showu vidjet ćemo i sve talente glumca Damira Poljičaka: 'Uvijek nešto pjevam i u mjuziklima i u predstavama, ali nisam probao ništa slično kao ovakav format i to mi je velik izazov.' Davor Dretar Drele kaže kako se najviše veseli vlastitoj volji da pobijedi sve nedostatke vlastitog tijela, ali i uma. Glumica Katarina Baban pak kaže: 'Želim da ljudi vide koliko zapravo nisam normalna. Pri prvom gledanju emisije sam pomislila - bože, kako bih ja htjela ovo!' Želja da bude u najpopularnijem showu ispunila se i Maji Bajamić: 'Priželjkivala sam biti dio ovog showa zbog svega što nosim i osjećam. Došlo je vrijeme i način da poklonim publici umjetnost u sebi.' Showu se jako veseli i Matko Knešaurek, a Paola Valić Bekić kaže: 'Trebaju mi novi izazovi, a i nedostaje mi pjevanje pa se nadam da ću se sad vratiti u formu.'

  • +8
Tvoje lice zvuči poznato, 5. sezona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjernije originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će onaj koji skupi najviše bodova, što od žirija, što od kolega kandidata. Zabavni show je humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10.000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija donijet će ime i petog pobjednika showa 'Tvoje lice zvuči poznato', no do tada kandidate čeka niz zahtjevnih transformacija, urnebesnih nastupa i priprema.