samozatajna brineta

Poduzetna i ambiciozna: Kći Zdravka Mamića pokrenula globalnu platformu za kupovinu najluksuznijih stvari za kućne ljubimce

14.12.2022 u 21:13

Bionic
Reading

Lucija Mamić, starija mezimica nekada najmoćnije čovjeka hrvatskog nogometa, a danas bjegunca u BiH od hrvatskog pravosuđa, može se pohvaliti novim poslovnim pothvatom. Pokrenula je novi concept store za pse

Kako stoji u priopćenju, Lucija Mamić 'najbolje i najluksuznije brendove za pse koji do sada nisu bili dostupni na našim prostorima'. Ljubitelji svojih četveronožnih prijatelja moći će na njezinoj platformi kojuje nazvala High Paw pronaći odjeću za pse, kozmetiku, poslastice, modne dodatke, ogrlice i povodce.

'Tržište proizvoda za kućne ljubimce prepuno je povoljnih proizvoda komercijalnih brandova, dok je ponuda luksuznih proizvoda nedostatna. Štoviše, nije postojalo jedno mjesto na kojem se može pronaći ono što se traži bez pregledavanja na desetke različitih internetskih trgovina. Uostalom, većina takvih trgovina za ljubimce s proizvodima više kategorije najčešće je specijalizirana za jedan tip proizvoda. Kasnije sam otkrila da i drugi oko mene nailaze na iste izazove', objasnila je Lucija Mamić.

Dodala je da je tako nastala ideja da pokrene platformu koja 'na jednom mjestu nudi najbolje od najboljeg', a 'cilj je kupcima omogućiti da nađu sve što njihovom kućnom ljubimcu treba, ali ne uobičajene brandove iz trgovine za kućne ljubimce u susjedstvu, nego brandove čije je ime sinonim za kvalitetu i besprijekoran dizajn'.

Inače, ona i mlađa sestra Iva su vrlo samozatajne te se ne eksponiraju često u javnosti. Zdravko Mamić se 2017. pohvalio da je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublinu te je čak proglašena studenticom generacije. Iste godine je sa sestrom Ivom snimljena ispred bolnice Sveti Duh gdje je njihov otac tad ležao zbog ranjavanja u Zidinama nedaleko od Tomislavgrada.