ROĐENDANSKI POKLON

Uključite se uživo u prijenos spektakularnog koncerta Tonyja Cetinskog!

14.04.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Povodom drugog rođendana Magente 1, paketa koji objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge, Hrvatski Telekom donosi vam koncert Tonyja Cetinskog na glavnom zagrebačkom trgu

Poseban rođendanski poklon predstavljen je na prvoj Facebook live 360 press konferenciji u Hrvatskoj, tijekom koje je Tony Cetinski najavio je kako će na koncertu 14. travnja ugostiti mlade pjevačke nade Juru Brkljaču, Marka Kutlića i Davida Temelkova. Podršku će im pružiti i TonyC orchestra s 11 gudačica.

Istog dana svjetlo dana ugledat će dugoiščekivani album Tonyja Cetinskog, 'Kao u snu' koji će se moći preuzeti ekskluzivno u download formi, putem portala Moj Telekom, za korisnike usluga Hrvatskog Telekoma, a istog dana album će u CD formatu objaviti i Hit Records.

  • +21
Drugi rođendan Magente 1 uz Tonyja Cetinskog Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Na dan izlaska albuma, u subotu 14. travnja, Tony će novi materijal promovirati na spektakularnom koncertu u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića, u sklopu proslave drugog rođendana Magente 1, jedinstvene kombinacije pogodnosti koja objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge Hrvatskog Telekoma..

Njegov koncert na glavnom zagrebačkom trgu možete pratiti uživo putem MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go te tportala, kao i na službenoj stranici HT-a na Facebooku te službenom HT-ovom kanalu na servisu YouTube.