uvijek

Sandra Bagarić sve nasmijala šalom na svoj račun: 'Ovakvu mimiku nemaju one s botoksom'

27.07.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Operna diva i glumica poznata je po duhovitosti. Obožava se smijati vicevima i raznim fotografijama protkane humorom, a nerijetko se zafrkava i na vlastiti račun što naročito zabavlja pratitelje na društvenim mrežama

Sandra Bagarić je 2016. snimila humorističnu seriju 'Samo ti pričaj' koja prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne humoristične situacije koja se trenutno reprizira na Novoj TV. Uz Igora Mešina utjelovila je Dubravku i Ivana, par koji je u braku 25 godina.

Operna diva je gledala seriju i napravila screenshotove svojih gesta te se našalila na Facebooku uz opis: 'Ovakvu mimiku nemaju one s botoksom'. Ranije je izjavila da ona i Igor i Mešin nisu previše glumili te da su im uloge bračnih partnera bile vrlo prirodne i da su u tri mjeseca snimanja prošli sve faze braka od 25 godina. Otkrila je kako joj je uloga Dubravke vrlo dobro sjela, iako ima potpuno drukčiji karakter od nje u stvarnom životu.

Ovakvu mimiku nemaju one s botoksom😜 Nova tv -Samo ti pricaj 😍😀

Objavljuje Sandra BagarićUtorak, 26. srpnja 2022.

'U Zagrebu sam puno toga postigla na svoj bosanski šarm. Prije svega, čar tog bosanskog humora je ta jedna iskrenost, samokritika i ona: 'Kako ćemo? Lako ćemo!' Udri brigu na veselje', ispričala je svojedobno Sandra za RTL 'Exkluziv'.

  • +3
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX