tulum u Malmöu

Malin i Petra: Upoznajte simpatične voditeljice Eurosonga

07.05.2024 u 19:06

Bionic
Reading

Večeras, kao i kroz tri večeri 68. po redu Eurosonga gledatelje pred malim ekranima vodit će najpoznatija Šveđanka u Hollywoodu, Malin Akerman, te popularna švedska voditeljica i komičarka, koja je već imala priliku voditi ovo glazbeno natjecanje, Petra Mede

Ove godine Eurosong se održava u švedskom Malmöu i to kroz tri večeri - prvo polufinale održat će se u utorak 7. svibnja, drugo u četvrtak 9. svibnja, dok je samo finale predviđeno za subotu 11. svibnja. Hrvatski gledatelji biti će prikovani za male ekrane već u prvom polufinalu kada nastupa i naš Baby Lasagna.

A kroz sve tri večeri vodit će nas dvije poznate Šveđanke - Malin Åkerman te Petra Mede. Upravo je ova prva, Malin Åkerman svjetskoj javnosti i najpoznatija, budući da je ona jedno od prepoznatljivijih lica Hollywooda. Rođena u Stockholmu, Malin je odrasla u Kanadi, a danas s obitelji živi u Los Angelesu.

Kroz godine smo je mogli gledati u raznim filmovima i serijama, poput 'Prisila na brak', 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta', 'Nevolje u raju'... a poduža je lista slavnih holivudskih faca uz koje je glumila.

'Ne mogu opisati svoje osjećaje. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala', izjavila je Malin Åkerman za Eurovision.tv.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju

Za razliku od nje, Petri Mede ovo je treći put da ima priliku voditi Eurosong, nakon 2013. i 2016. godine. Ona je jedna od najomiljenijih švedskih voditeljica i komičarki, a o svom novom angažmanu rekla je:

'Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se već par puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom.'