UOČI EUROSONGA

Baby Lasagna javio se iz Švedske pa otkrio tri stvari o sebi

27.04.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Hrvatski predstavnik na Eurosongu jučer je stigao u Malmö, gdje kreće s pripremama, a u međuvremenu predstavio se obožavateljima ovog pjevačkog natjecanja na Instagramu

'Pozdrav svima, ja sam Baby Lasagna iz Hrvatske i ovo su tri stvari koje trebate znati o meni', započeo je svoje obraćanje 28-godišnji glazbenik pa se osvrnuo na svoju ono što nosi. 'Moja omiljena modna kombinacija je, naravno, ovaj crven prsluk i bijela košulja koje sam nosio u spotu za svoju pjesmu', rekao je.

Potom se dotaknuo glazbe, otkrivši da svira gitaru posljednjih 20 godina. 'Ne sviram loše, ali nije ni odlično s obzirom na to koliko dugo sviram', ispričao je. Za kraj je otkrio da mu je najdraža pjesma 'Enter Sandman' od Metallice.

Do finala Eurosonga ostala su točno dva tjedna. Održat će se u subotu, 11. svibnja. Hrvatskog predstavnika posljednjih tjedana itekako favoriziraju kladionice koje mu, osim ulaska u veliko finale natjecanja, prognoziraju visoki plasman na istom.

Prije odlaska u Švedsku, Baby Lasagna do Zračne luke dr. Franjo Tuđman stigao je u Rimčevoj Neveri, a prije odlaska posjetio je švedsko veleposlanstvo u Hrvatskoj, predstavio svoju slikovnicu i uspješno odradio nekoliko medijskih gostovanja.

  • +25
Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL