NE ZNA ŠTO NAPRAVITI

Stjepan Hauser bespomoćan pred problemom krađe identiteta: 'Vrlo je frustrirajuće, ne vjerujte prevarantima’

23.09.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Naš istaknuti violončelist Stjepan Hauser već se neko vrijeme bori s lažnim profilima na nekolicini društvenih mreža koji mu zadaju brojne probleme u karijeri. Hauser se ovoga puta direktno obratio obožavateljima i zamolio ih još jednom da ne nasjedaju na lažne informacije

Stjepan Hauser obratio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako bi ih još jednom upozorio na problem s kojim se suočava već neko vrijeme.

Naime, kako je kazao, krade mu se identitet na društvenim mrežama i nakon svih bezuspješnih pokušaja da to spriječi, preostalo mu je samo da apelira na obožavatelje.

‘Dragi obožavatelji diljem svijeta, želim vas upozoriti na veliki problem s kojim se suočavamo već neko vrijeme. Pokušavali smo to zaustaviti, no na nesreću, bez većeg uspjeha’, započeo je pomalo umornim i frustrirajućim glasom jasno dajući do znanja da mu ovako nešto izuzetno smeta.

‘Svakog dana pojavljuje se na stotine novih Hausera na društvenim mrežama - YouTubeu, Facebooku, Twitteru, Instagramu. Pretvaraju se da su ja, daju vam lažne informacije, kontaktiraju vas... Vrlo je frustrirajuće. Želim vam još jednom reći da je samo jedan Hauser, ne vjerujte prevarantima i lažnim profilima’, kazao je u svom obraćanju pa dodao da se iz tog razloga direktno ne obraća nikome od obožavatelja u porukama, komentarima i sličnom već je sve fanove uputio na njegovu službenu web stranicu kako ne bi bilo nikakvih zabuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

When a boy becomes a Man

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)