'ples sa zvijezdama'

Gledatelji presudili: Dario Zurovec i Helena Janjušević napustili su show

16.04.2023 u 23:07

Bionic
Reading

'Ples sa zvijezdama' ovaj tjedan donio je temu 'Noć izazova' te su se kandidati prvo natjecali u izazovu koji je osmislio Pedro Soltz pa bili podijeljeni u dva tima, a show su odlukom gledatelja napustili Dario Zurovec i Helena Janjušević

Ovotjedna epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' natjecateljima je donijela temu naziva 'Noć izazova' u kojoj su se borili za dva boda prošlogdišnjeg pobjednika Pedra Soltza koji je osmislio prvi izazov te dodatne bodove žirija u timskom nastupu. Show su na kraju, odlukom gledatelja, napustili Dario Zurovec i Helena Janjušević.

Prvi ovotjedni izazov sastavio je pobjednik prošle sezone Pedro Soltz koji je pobjedu dodijelio paru koji ga je najviše impresionirao.

Drugi ovotjedni izazov bio je timski, a u njemu su na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjerili podijeljeni u dvije grupe. U timu pod nazivom Ludacha četiri plesna para izvela su cha cha cha, dok su ostala četiri para u grupi Eliminator plesala tango.

Prvi tim predvodio je Mario Mandarić, dobitnik prve desetke u ovoj sezoni, a drugi Daria Lorenci Flatz, a tek kasnije se saznalo tko je od preostalih kandidata pripao kojem timu o čijoj je uspješnosti odlučivao žiri te pobjednicima dodijelio dva boda.

  • +34
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

'Imao sam sto ideja kako bi napravio svoj izazov i smislio sam puno stvari, no s obzirom na to da ne mogu ostvariti sve, birao sam plesne stilove za kandidate i napravio sam kratki izazov od nekoliko koraka koji vrijedi za sve parove. Oni te korake moraju ukomponirati u svoju koreografiju, odnosno u stil i karakter plesa koji izvode. Bit će izazovno!', izjavio je Pedro uoči emisije.

Nakon što su svi parovi otplesali, Pedro je morao odabrati onaj koji je najbolje izveo njegov izazov. Priznao je kako mu je teško odabrati pobjednika, a onda je dva boda odlučio dodijeliti Ani Zaninović i Mariju Ožboltu.

Uslijedio je duel timova. U timu naziva 'Eliminatori' bili su Ana i Mario, Helena i Mario, Tara i Mateo, Maja i Marko te su otplesali tango. Cha cha cha je plesao tim naziva 'Ludacha', a činili su ga Marco i Paula, Ivan i Daria, Helena i Dario, Frano i Gabrijela.

Pobjedu je odnio tim 'Eliminatora' s 37 osvojenih bodova, naspram 35 koliko je dobio tim 'Ludacha'.

Pred eliminacijom su se našli Dario Zurovec i Helena Janjušević koji su plesali sambu, Ana Zaninović i Mario Ožbolt koji su plesali rumbu te Maja i Marko. Pred žirijem se našla odluka o dodjeli imuniteta koji su nakon dugog vijećanja dodijelili Maji Drobnjaković i Marku Mrkiću.

Odluka je tada ostala na gledateljima koji su glasovanjem presudili Dariju i Heleni koji su tako napustili show.

'Samba je bila izazovna. Bilo je ovo novo iskustvo, falit će mi ovaj show, ali još više mi fali biti s obitelji, a posebno s bebom koja me možda ni ne prepoznaje osim kad me vidi na televiziji', šaljivo je rekao političar Dario Zurovec, a Helena se zahvalila žiriju, voditeljima i publici.