'POLUDJET ĆU...'

Psovke srpskog tenisača parale su uši u Beču!

27.10.2016 u 20:01

Bionic
Reading

Srpski tenisač još je jednom pokazao da mu smirenost i nije jača strana. Na turniru u Beču - nakon jednog sudačkog previda - psovao je kao kočijaš

Troicki je na startu turnira u Beču igrao protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona. U završnici prvog seta, kada je suparnik vodio 5:4, Troicki je servirao za izjednačenje.

Pri rezultatu 40:40 dogodila se sporna situacija, jer Anderson je s mreže poslao duboku loptu koja je po mišljenju sudaca pala u teren, ali po mišljenju Troickog završila u autu.

Uslijedila je žustra rasprava Troickog s glavnim te linijskim sucem, ali i s nekim iz organizacijskog odbora turnira. Koliko je to razljutilo Troickog, bilo je vidljivo u sljedećem poenu, jer ga je izgubio, baš kao i set, nakon čega je Toricki posve podivljao.

'Poludjet ću. Ne mogu više ovako. J..u me cijelu sezonu', vikao je Troicki, ali očito i izbacio bijes iz sebe jer nakon toga okrenuo je dvoboj u svoju korist.

No Troicki nije stao ni u četvrtak, već je za četvrtfinale svladao sa 6:2, 7:5 - 23-godišnjeg Austrijanca Dominica Thiema, devetog igrača svijeta.