nakon El Clasica

Ancelotti ničim izazvan spomenuo Modrića, a dotakao se i Xavijevih čudnih komentara

22.04.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida u još jednom El Clasicu nadigrali Barcelonu 3:2 zanimljivo je bilo čuti trenera domaćih Carla Ancelottija

Nakon sjajne utakmice i dramatične završnice nogometaši Real Madrida zabili su pobjednički gol preko Judea Bellinghama u sudačkoj nadoknadi te su praktički osigurali novu titulu prvaka Španjolske.

>> Luka Modrić oglasio se nakon velike pobjede i suigračima poslao znakovitu poruku

Koliko je Real ove sezone dominantan, govori i podatak da ima 11 bodova prednosti ispred Barcelone šest kola prije kraja sezone.

Zanimljivo je spomenuti da nakon utakmice trener Reala Carlo Ancelotti nije dobio nijedno pitanje o Modriću, a koji je prvi put u karijeri istrčao kao kapetan momčadi u El Clasicu.

Naime Ancelottiju je stiglo pitanje o Lucasu Vazquezu, a on je poentirao:

'Da, on je jako važan igrač za nas. Ne samo zbog ove utakmice. Kvalitetan je igrač, bori se za minutažu s Danijem Carvajalom, jednim od najboljih na svijetu. Sada je on napravio razliku i mislim da je u dobroj formi. Baš kao i Modrić. Obojica su jako korisna za momčad', kazao je Ancelotti, kojeg su kasnije pohvalili i španjolski mediji jer je ničim izazvan posebno hvalio Modrića, kojem se, kako pišu, 'najviše divi' i izuzetno ga cijeni. Više nego što mnogi misle.

Zanimljivo je bilo čuti kako iskusni Ancelotti komentira riječi trenera Barce Xavija, jako nezadovoljnog suđenjem. Za neke su te izjave bile čudne...

'Znate, ne želim komentirati te njegove riječi. Svi ljudi su slobodni i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Bila je to komplicirana utakmica na visokoj razini', kazao je Ancelotti, dodavši za jednu spornu situaciju kod koje se činilo da je Barcina lopta prošla gol-crtu.

'Ne, smatram da to nije bio gol, nema čiste slike i dokaza. A penal za nas? Smatram da je tu sve čisto', dodao je iskusni Talijan.

Real Madrid - Barcelona 3:2, El Clasico, 21.4.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

-

  • +31
Real Madrid - Barcelona, španjolska liga, 21.4.2024. Izvor: EPA / Autor: DANIEL GONZALEZ
Standings provided by Sofascore