vraća se u grčku

Hrvat definitivno napušta Real Madrid, a već se zna i gdje će nastaviti karijeru

12.03.2024 u 19:13

Bionic
Reading

U redovima Real Madrida velika je neizvjesnost jer je jedan od najboljih igrača, hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (29), nezadovoljan statusom u momčadi te je odlučio napustiti klub

Španjolski se mediji već danima bave problemom u kojem su se našli košarkaši Real Madrida. Naime, sve je jasnije da će momčad na kraju sezone napustiti jedna od najvećih zvijezda, hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (29).

Marca je objavila tekst pod naslovom 'Real Madrid Hezonju smatra izgubljenim' u kojem autor tvrdi kako u Madridu počinju prihvaćati ono što se čini neizbježnim i već se dugo osjeća, a to je odlazak Marija Hezonje.

Hrvatski košarkaš je u Realu od 2022. godine, a ugovor s 'kraljevima' mu završava na kraju sezone. Španjolski mediji navode kako je Hezonja u Madridu nije dobio plaću kakvu zaslužuje jedan od najboljih europskih košarkaša. Realnost je takva da mu Real ne može ponuditi puno više nego što je do sada zarađivao, ali Hezonja uz sve to nije zadovoljan ni svojom ulogom u momčadi jer želi puno više minuta na terenu.

To su dva najveća razloga zašto Hezonja gotovo sigurno neće prihvatiti novi ugovor s Realom te bi karijeru trebao nastaviti u Grčkoj. Naime, čelnici Panathinaikosa Hezonju vide kao ključnog igrača u projektu za povratak u sam vrh europske košarke. Zato mu Panathinaikos nudi čak šest milijuna eura za tri sezone, sve kako bi ga vratio u Atenu. Jer Hezonja je 2021. godine po povratku iz NBA lige igrao baš za PAO te je i danas ljubimac tamošnjih navijača...