SMIREN I STALOŽEN

Jakirović nakon pobjede na Poljudu: Nije nam Hajduk bio jedini problem

30.03.2024 u 22:01

Bionic
Reading

Velika pobjeda Dinama na Poljudu 0:1 ostavila je Zagrepčane u igri za naslov prvaka. Hajduk je sve dalje od tog cilja. Trener Modrih Sergej Jakirović nekoliko puta 'visio' ove godine, vjerojatno bi i nakon ove da ju je izgubio

Velika pobjeda Dinama na Poljudu 0:1 ostavila je Zagrepčane u igri za naslov prvaka. Hajduk je sve dalje od tog cilja. Trener Modrih Sergej Jakirović nekoliko puta 'visio' ove godine, vjerojatno bi i nakon ove da ju je izgubio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Evo što je rekao nakon slavlja na Poljudu:

'Čestitam dečkima na borbenoj utakmici, nije bilo nimalo jednostavno, vjetar se mijenjao iz minute u minutu. Možda smo malo griješili na početku, Hajduk je tad imao dvije šanse, ali kasnije kad smo stavili posjed pod kontrolu onda smo bili bolji. Znali smo da će kod Hajduka u drugom dijelu ući još jedan napadač, ali probleme nam je radio i vjetar koji je promijenio smjer', rekao je smireni Jakirović koji je posebno pohvalio strijelca jedinog gola Petkovića:

'On je u hrvatskoj reprezentaciji pokazao koliko je važan. Zdrav je i falio nam je i evo nagradio se danas pogotkom. Na Baturini se vidjelo da je prije pauze malo fizički pao, ali odmah nakon Rudeša je rekao da će napraviti sve da bude spreman za danas i jako sam zadovoljan kako je odigrao.'

  • +9
28. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Suđenje?

'Najavio sam da čovjek sudi po pravilima, nema veze koji je faul, je li prvi ili peti. Bilo nam je to malo i opterećenje jer je Pierre-Gabriel rano dobio karton, a onda i Ristovski. Mislio sam da ćemo na poluvremenu vaditi jednog od njih, ali obojica su stabilizirali. Čuo sam da Dinamo dugo nije dobio na Poljudu tamo od 2020., ne mogu vjerovati da je toliko dugo prošlo. Vidi se koliko je to teško za postići'.

Dolazi srijeda i susret s istim protivnikom na istom mjestu u srijedu (19 sati, MAXSport 1, MAXtv) u SuperSport Hrvatskom nogometnog kupu.

'Morat ćemo biti još bolji ako želimo u finale.'

  • +19
Navijači na Poljudu: Hajduk - Dinamo, 30.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport