LUKI TO NEĆE BITI PROBLEM

Nakon što su ga tjerali iz Reala, sada od Modrića opet očekuju čuda?

19.04.2024 u 12:56

Bionic
Reading

Madridski Real u igri je za dva izuzetno vrijedna trofeja. Puno izvjesniji je naslov prvaka LaLige, a osim toga, Kraljevi mogu i do 15. naslova najboljeg kluba u Europi.

Sezona bi mogla biti izuzetno uspješna za madridski Real. Jer Kraljevi su u igri za dva naslova. No, da bi do njih došli, Carlu Ancelottiju trebaju odmorni, ali i iskusni igrači.

S toga je Football-Espana.net objavio zanimljiv tekst, u kojem je prezentiran trojac od kojeg se očekuje da 'povuče' Real u završnici sezone.

Spomenuti su Jude Bellingham i Vinicius Jr., ali i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić. Zanimljivo, posebice kada se zna da Modriću u lipnju istječe ugovor s Kraljevima, a kako mnogi pišu - i bliži se njegov odlazak sa Sanitago Bernabeua.

No, bez obzira na sve te napise, pustimo da se sezona rasplete, jer sigurni smo da još nije ništa 'raspetljano' oko njegova odlaska iz bijelog dresa.

'Legenda Real Madrida, znamo da je ključan za uspjeh i pobjedu koja je na vidiku Los Blancosa. S 12-godišnjom poviješću u momčadi, on je najdugovječniji veteran kluba. On je hrvatski kapetan i zapravo je bio dio Realovih pet naslova u Ligi prvaka - što znači da je sada potrebniji nego ikad. Središnji vezni možda ima 38 godina, ali sigurno nema znakova da usporava - ili da ne pomaže momčadi da osvoji svoj 15. naslov Lige prvaka', piše Football-Espana.net.

  • +15
1/4 finale Lige prvaka, Manchester City - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN