nagradni natječaj

Nezaboravno iskustvo: I vi možete pratiti svoj omiljeni klub iz udobnosti magenta kauča

23.04.2024 u 11:48

Bionic
Reading

Sezona SuperSport HNL-a, koju putem malih ekrana možete pratiti na kanalu MAXSporta, bliži se kraju i mnogi se slažu da dugo nije bilo ovako izjednačeno i napeto. A novu dimenziju SuperSport HNL-a neki navijači imaju priliku osjetiti iz udobnosti magenta kauča zahvaljujući ekskluzivnom projektu Hrvatskog Telekoma

Naime za neke ljubitelje nogometa ova će sezona ostati u lijepom sjećanju, kao nešto zbilja posebno, a već na prvim utakmicama ovaj se projekt pokazao kao pun pogodak.

Zahvaljujući ekskluzivnom projektu Hrvatskog Telekoma, navijači nogometnih klubova Osijek i Rijeka imali su priliku pratiti svoj omiljeni klub izravno s terena - iz udobnosti magenta kauča.

Ukratko, svaki dobitnik može povesti još dvije osobe, a uz to ih očekuje pravi VIP tretman. Ovakvo vrhunsko, do sada u Hrvatskoj neviđeno iskustvo navijanja žele doživjeti mnogi ljubitelji nogometa.

Kako doći do ove jedinstvene nagrade?

Prijavite se na nagradni natječaj u aplikaciji Moj Telekom, u programu Magenta Moments. Kratko i kreativno odgovorite na nagradno pitanje.

Navijanje najbliže nogometašima omogućio vam je Hrvatski Telekom u suradnji s nogometnim klubovima Osijek, Rijeka i Dinamo.

Osoba s najkreativnijim odgovorom osvojit će gledanje utakmice s terena. Dobitnik može povesti još dvoje ljudi na utakmicu koju će sigurno dugo pamtiti.

Sljedeće utakmice SuperSport HNL-a za koje se svi ljubitelji nogometa mogu prijaviti su:

  • Osijek - Lokomotiva 4. svibnja od 19.30 sati

Nagradni natječaj traje od 26. travnja do 1. svibnja, a proglašenje dobitnika bit će 2. svibnja.

Slijedi utakmica:

  • Osijek - Rijeka 19. svibnja od 19.30 sati

Za tu utakmicu nagradni natječaj traje od 10. do 15. svibnja, a proglašenje dobitnika bit će 16. svibnja.

Također se navijači Modrih mogu prijaviti za utakmicu:

  • Dinamo – Rudeš 25. svibnja

Za tu utakmicu nagradni natječaj traje od 17. do 22. svibnja, a proglašenje dobitnika bit će 23. svibnja.

Što očekuje dobitnika i dvije osobe u njegovoj pratnji?

Prije utakmice dobitnik i dvije osobe u njegovoj pratnji doći će u prostorije kluba na osvježenje uz hranu i piće. Uz to, sva tri navijača dobit će originalne dresove kluba domaćina! A onda slijedi gledanje utakmice s terena, iz udobnosti magenta kauča. Navijanje najbliže nogometašima omogućuje vam Hrvatski Telekom u suradnji s nogometnim klubovima.

Evo kako je to izgledalo na domaćim utakmicama u Osijeku i Rijeci

Kako je to izgledalo na utakmicama SuperSport HNL-a Osijek – Istra 1961 te Rijeka – Gorica, kada su sretni dobitnici pratili svoj omiljeni klub iz udobnosti magenta kauča, pogledajte u videoprilogu.

magenta kauč 1 Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport
Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport