torcida mu presudila

Ozbiljan potres u Hajduku nakon derbija: Predsjednik Kos smijenjen zbog afere!

22.04.2018 u 21:49

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Hajduka potvrdio je kako je Ivan Kos smijenjen s mjesta predsjednika kluba, a presudila mu je Torcida koja ga je prozvala zbog pokušaja približavanja sucima...

U Hajduku nema mira, a ove nedjelje nakon poraza od Dinama na Poljudu je potvrđena vijest koju su mnogi očekivali: Ivan Kos više nije predsjednik kluba.

  • +11
HT Prva liga, 31. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Već duže vrijeme bio je Kos u sukobu s Torcidom, a ovog tjedna navijači Hajduka prozvali su ga zbog pokušaja dodvoravanja sucima plaćanjem večera i tako mu i presudili ove nedjelje.

Odluku o smjeni potvrdio je predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović.

'Nije prekršio zakon, ali je drugačijim tretiranjem sudaca prekršio temeljne vrijednosti kluba. Pregledom svim činjenica NO je utvrdio kako sucima nije dan nikakav novac niti se tražilo ikakvo pogodovanje. Temeljem navedenog NO je dogovorio sporazumni raskid ugovora s gospodinom Kosom koji će nastaviti obnašati dužnost do imenovanja novog predsjednika Uprave,' prenosi Slobodna Dalmacija izjavu Marasovića nakon nedjeljnog derbija, a sam Kos je ovo izjavio:

'Svjestan sam da je narušeno povjerenje navijača. Odobrio sam ugošćavanje na razini hrane i pića. Nisam se bavio konkretnim razinom ugošćavanja, ali smo svjesni da je ono prešlo razinu nužnog. Kao odgovorna osoba u klubu preuzimam odgovornost. Svjestan sam da sam trebao reagirati bolje. Ne želim ugroziti moralni aspekt Hajduka niti destabilizirati klub.'

Hajduk - Dinamo 1:2 (31. kolo 2017./18., 22.4.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube