odšteta je problem

Sve se više piše o transferu Brune Petkovića; na popisu je želja nekoliko klubova

26.04.2024 u 12:07

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme sve se više priča o mogućem odlasku napadača Dinama Brune Petkovića iz Maksimira

Bruno Petković je u sjajnoj formi pred Europsko prvenstvo koje se u lipnju i srpnju igra u Njemačkoj. Ove sezone u 25 nastupa upisao je 10 pogodaka i 5 asistencija te je ključna stavka dinamovog pohoda na novu titulu prvaka Hrvatske. Zabio je i Hajduku u najvećem hrvatskom derbiju tijekom 28. kola SuperSport HNL-a.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prema Transfermartku mu je cijena trenutačno pet milijuna eura i u posljednje vrijeme se počelo 'šuškati' da bi uskoro mogao napustiti Dinamo. No, pojavila se informacija kako Bruno Petković u ugovoru ima otkupnu klauzulu od samo 2.5 milijuna eura! To se u ovom trenutku čini kao velik problem za Modre s obzirom na to da je ova odšteta, za današnje standarde, premala.

Navodno je za njega jako zainteresiran turski Trabzonspor kao i španjolska Celta de Vigo, a pojavila se informacija da ga prate i neki velikani među kojima je i i AC Milan.

Rossoneri su iz prve ruke mogli vidjeti što je sve Petković sposoban kada su se susreli u Ligi Prvaka u Rujnu 2022. godine te je na San Siru maestralno asistirao Mislavu Oršiću za jedini pogotak Plavih. Iduća prilika za vidjeti Brunu u akciji je 32. kolo SuperSport HNL-a u zaostalom susretu protiv Varaždina na Stadionu Varteks ove subote, 27. travnja u 17 sati (MAXSport 1)

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport