POČELA SEZONA

Da, počeo je novi #supertjedan, evo koji mobiteli su na popustu

08.07.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Ljetna akcija u webshopu Hrvatskog Telekoma donosi tri odlična vodootporna Sonyjeva 4G/LTE smartfona po cijenama nižim i do 1.500 kuna

Srpanjsko izdanje #Supertjedna u webshopu Hrvatskog Telekoma u znaku je Sonyjevih pametnih telefona. U ponudi su izvrsni smartfoni japanskog proizvođača, otporni na vodu, fantastičnih kamera i izdržljivih baterija: Xperia Z5, Z5 Compact i M5.

Sva tri modela podržavaju mreže 4G/LTE, što znači kako se njima možete povezati na najbržu mobilnu mrežu i preuzimati sadržaje brzinom do 262,5 Mbit/s.

#Supertjedan traje tek sedam dana, a i raspoložive količine ovih atraktivnih uređaja su ograničene, pa stoga požurite s nabavkom.

Brine li vas hoće li vam novi mobitel stići prije no što se zaputite na godišnji odmor, opustite se. Naručite li uređaje u webshopu Hrvatskog Telekoma, stići će vam brzom besplatnom dostavom.

Nešto vam nije jasno? Trebate pomoć prilikom kupovine? Nema problema - na stranici webshopa Hrvatskog Telekoma čekaju vas upute, a na raspolaganju vam je i agent koji će vam pomoći.

Sonyjeva Xperia Z5 može se pohvaliti FHD zaslonom razlučivosti 1.080 p dijagonale 5,2 inča (13,2 centimetra), prekrivenim otpornim zaštitnim staklom i opremljenim nizom Sonyjevih tehnoloških rješenja donosi iznimno kvalitetan prikaz slike, neovisno o uvjetima osvjetljenja.

Kamera je dizajnirana korištenjem Sonyjeve tehnologije fotoaparata s izmjenjivim objektivima α, stvorenom za snimanje kadrova u djeliću sekunde.

Senzor Exmor RS for mobile s 23 megapiksela podržava iznimno brzi autofokus (0,03 sekunde), peterostruki zum bez gubitka kvalitete poboljšano snimanje u uvjetima lošijeg osvjetljenja i stabilizaciju videa tehnologijom SteadyShot.

U vodootpornom (IP68) kućištu koje kombinira metalni okvir s matiranom staklom krije se moćni Qualcommov Snapdragon (MSM8994) 810 čip s osam procesorskih jezgri i Adreno 430 grafikom, uparen s tri GB radne memorije i 32 GB spremišnog prostora proširivog mikroSD karticama čak do 200 GB, što jamči brz i fluidan rad, ali i zabavu.

Izdržljiva baterija kapaciteta 2.900 mAh potrajat će i do dva dana, a napunit ćete ju za 45 minuta.


Z5 također ima i čitač otiska prsta s podrškom za standard FIDO za potvrdu identiteta tijekom plaćanja online, a tu je i mogućnost korištenja mobitela kao kontrolera za Playstation.

Podržava 4G/LTE povezivost za superbrzo surfanje u pokretu, kao i niz modernih načina povezivanja, neovisno o tome je li riječ o Bluetoothu 4.1, DLNA, WiFi MIMO, NFC-u...

Crni model u prodaji je po 1.500 kn nižoj cijeni: 18 kn plus 90 kn mjesečno, uz tarifu Najbolja Imam sve i novi ugovor na 24 mjeseca.

Gotovo sve što ima Z5 nudi i Xperia Z5 Compact upakirano u manje kućište. Zaslon je dijagonale 4,6 inča (11,6 cm) i razlučivosti 720 p, baterija kapaciteta 2.700 mAh, a ima dva GB RAM-a umjesto tri. Pravi je izbor za sve koji žele veliku snagu u malom pakiranju.

U ponudi je dostupna u crnom izdanju. Cijena joj je snižena 1.300 kn na 398 kn plus 40 kn mjesečno na 24 rate, uz tarifu Najbolja Surfam i novi ugovor na 24 mjeseca.

Xperia M5 donosi petoinčni (12,7 cm) zaslon IPS razlučivosti 1.080 p, osmojezgreni procesor MediaTek Helio X10 radnog takta dva GHz, IMG Rogue G6200 GPU, 16 GB ugrađenog podatkovnog prostora (proširivog memorijskim karticama), tri GB radne memorije, bateriju kapaciteta 2.600 mAh-a.

Za fotografije je zadužen optički senzor Exmos RS razlučivosti 21,5 MP i profesionalne kvalitete, dok je prednja kamerica razlučivosti 13 megapiksela.

Srce uređaja čini MediaTek Helio X10, 64-bitni čip s osam procesorskih jezgri uparen s 3GB radne memorije. Tu su još i baterija od 2.600mAh, 4G povezivost i mogućnost proširenja spremišnog prostora microSD karticama.

Ovaj pristupačni smartfon moći ćete također bezbrižno ponijeti na plažu jer je otporan na prašinu i vlagu, u skladu sa standardima IP65 i IP68.

Xperia M5 dostupna je po tisuću kuna nižoj cijeni. Košta 98 kn plus 40 kn mjesečno, uz tarifu Najbolja Surfam i novi ugovor na 24 mjeseca.

Više:#Supertjedan