PRLJAVA KAMPANJA?

SDP izvukao staru snimku na kojoj se Karamarko obrukao

03.10.2015 u 22:31

Bionic
Reading

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a koji ima želju postati novi hrvatski premijer, ozbiljno se obrukao u HTV-ovoj emisiji 'Javna stvar'. Premda se cijela emisija na YouTubeu može pogledati još od konca svibnja prošle godine, kada je i emitirana, hit je postala tek kada je danas na društvenim mrežama glasnogovornica SDP-a Danica Juričić pustila skraćenu verzija u kojoj Karamarko ne zna nabrojati pet ključnih točaka svog programa.

Gostujući u emisiji kod Gorana Rotima, Karamarko je zamuckivao i nikako se nije mogao sjetiti kojih je to pet ključnih točaka programa HDZ-a.

'Govorili smo nešto o poljoprivredi, energetici, turizmu, reindustrijalizaciji Hrvatske.' Nakon toga je zastao. Na ponovni Rotimov upit spomenuo je i digitalizaciju, a u jednom trenutku toliko se spetljao od nabrajanja pa je priupitao: 'I što smo ono još rekli?'

Domoljubna koalicija čiji je dio HDZ, predstavila je u četvrtak svoj izborni program pod nazivom Pet plus, a pet predstavljenih cjelina (gospodarstvo, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna osjetljivost, pravna stabilnost i demografija) razlikuju se od onog o čemu je Karamarko pričao u 'Javnoj stvari'.

Danica Juričić Spasović: Nisam ja, nego Darko Bednjanec

Nakon objave teksta redakciji se javila glasnogovornica SDP-a, s molbom da prenesemo njezin najnoviji status na Facebooku: 'Ne mogu priznati zasluge koje mi pripisuje tportal za to što je do sada više od 235.000 ljudi vidjelo kako se Karamarko osramotio na HTV-u. To je još dan ranije 2.10.2015. na FB profilu objavio Darko Bednjanec i razni profili na Twitteru. Prigodno, uz predstavljanje ekonomskog programa '5 +', podsjetili su javnost i na 5 tema koje Karamarko nije znao nabrojati ni prošle godine.#sheraj', napisala je Danica Juričić Spasović.