PREDIZBORNI POKLON

Ako vas kontrola uhvati bez karte, oprošteno vam je, ali samo ako...

08.03.2017 u 19:18

Bionic
Reading

Lokalni izbori su sve bliže pa je gradonačelnik Milan Bandić odlučio građane ponovno darivati. Ovog puta riječ je o kaznama za švercanje u javnom prijevozu. Ako vas kondukter ulovi bez karte, kazne neće biti uz jedan uvjet – da vam je to prvi put. Isto vrijedi i za parkirne kazne

Ako ste prvi put uhvaćeni bez karte u ZET-ovim vozilima, ako ste pogrešno parkirali ili čak zauzeli mjesto rezervirano za osobe s invaliditetom, bit će vam oprošteno, potvrdio je to Bandić u emisiji 'Zagrebi po Zagrebu' Radio Sljemena.

Komentirao je i činjenicu da je Svetimir Marić, brat ministra državne imovina Gorana Marića, zaposlen na poziciji druge osobe u ZET-u.

'Za vrhunske stručnjake u Holdingu uvijek ima mjesta, bez obzira kako se tko zove. Radi se o čovjeku koji ima zavidnu karijeru, i u ZET-u i u integriranom prometu bi nam ljudi tog profila dobro došli', kazao je .

Prošli tjedan je gradonačelnik Bandić izjavio kako je on zaslužan za promjenu lokacije za izgradnju crkve na Savici što se pokazalo netočnim jer je resorno Ministarstvo odbilo lokacijsku dozvolu. Bandić tvrdi da za to nije znao.

'Ne, ja nisam za to znao. Govorio sam da u parku ima mjesta i za crkvu i za park. Ja sam tu priču završio: sačuvan je park ljudima, dobit ćemo crkvu i napravit ćemo još veći park ljudima između crkve i zgrade koja je na južnom potezu', poručio je.