svađa partnera

Bulj o Vučemilović: Zna se što je govorila u kampanji. Lako je provjerljivo

28.04.2024 u 20:46

Bionic
Reading

Nakon što je došlo do razilaženja Mosta i bračnog para Nine Raspudića i Marije Selak Raspudić, danas problema imaju i s partnerima iz Hrvatskih suverenista, s kojima su u koaliciji nastupili na parlamentarnim izborima

Naime, dvoje Hrvatskih suverenista, predsjednik stranke Marijan Pavliček i Vesna Vučemilović, izabrani su u Sabor, a iako je stranka odlučila da neće ići u koaliciju s HDZ-om i SDSS-om, čini se da Vučemilović razmišlja drugačije.

'Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača. Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo', napisala je Vučemilović na Facebooku. Naime, tijekom glasovanja o daljnjim potezima Suverenista, Vučemilović je ostala suzdržana, što znači da nije bila protiv odluke da se ne ide s HDZ-om u koaliciju.

Pavliček je na to poručio da tko se ne drži Predsjedništva ne može biti ni član stranke, a rekao je i da Vučemilović treba pitati hoće li ona biti 'novi Hrvoje Zekanović, novi žeton na hrvatskoj političkoj sceni'. Iz Mosta su također reagirali na objavu Vesne Vučemilović na Facebooku.

  • +8
Vesna Vučemilović Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

'Ona dobro zna da smo mi oni koji čuvaju hrvatski identitet i jedina smo garancija da se neće provoditi lijeve anacionalne politike. Tako je bilo do sada i može biti mirna da će tako biti i dalje', rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov, a prenosi Dnevnik.hr.

'Svi koji su izabrani van HDZ-a su obećali narodu da će biti protiv HDZ-a. I ovdje je sve čisto jasno. Ja znam što sam ja i kakav sam ja. Zna se što je govorila u kampanji. Lako je provjerljivo', rekao je Mostov Miro Bulj.