'jin i jang'

Društvene mreže zapalio video Trumpovih simpatizera koji u jednoj državi traže prekid brojanja glasova, a u drugoj nastavak

05.11.2020 u 07:45

Bionic
Reading

Društvene mreže zapalio je usporedni video simpatizera Donalda Trumpa s dvaju prosvjeda u Michiganu i Arizoni, koji je objavio portal The Recount

Naime, u Detroitu u Michiganu, Trumpovi simpatizeri okupili su se ispred izbornog centra u znak prosvjeda, tražeći da se prestane prebrojavati glasove kako Biden, koji je u to doba već počeo stizati Trumpa, ne bi odnio pobjedu u toj državi. Tako su okupljeni uzvikivali 'Zaustavite brojanje' ('Stop the vote'). To nije imalo utjecaja na prebrojavanje, pa je Biden u toj državi odnio pobjedu.

S druge strane, druga skupina Trumpovih simpatizera okupila se ispred izbornog centra u okrugu Maricopa u Arizoni, tražeći upravo suprotno, da se nastavi s prebrojavanjem glasova ('Count that vote'), zato što je Trump počeo smanjivati razliku koju ima Joe Biden.

Takva vrsta nedosljednosti od strane Trumpovih simpatizera, očekivano, nije naišla na odobravanje twitter zajednice, koja je jedva dočekala narugati im se. Među mnoštvom komentara bili su i "Čini se da tu nema inteligentnog života" ili "Što znači glas (eng. vote), pitaju se Trumpovi simpatizeri" te "Jin i Jang". Video je u kratko vrijeme dobio više od 27 tisuća lajkova i podijeljen je gotovo 11 tisuća puta.

Pogledajte video: