Ovo nije dobro ostarilo

Nabrijani Miletić u siječnju: 'Lome nas, a mi jedni uz druge - kao armirani beton'

24.04.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Iako su tvrdili da su čvrsti i stabilni, Mostovci i bračni par Raspudić nakon izbora su krenuli različitim putevima

Ni četiri mjeseca nije prošlo od fotografije koju je na Facebooku objavio Mostov Marin Miletić, a koja je tad prikupila više od 900 lajkova. Na fotografiji se nalazi donedavno udarnička ekipa stranke, bez obzira što je bračni par Raspudić iz redova nezavisnih zastupnika.

“Lome nas mnogi.

Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi - toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao - armirani beton.

Lomiti mogu, slomiti nas neće.

Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda”, napisao je emotivni Miletić u siječnju, uz emotikone hrvatske zastave i srca.

Malo je reći da ova objava nije dobro ostarila. Naime, došlo je do raskola među donedavnim suborcima pa se bračni par Raspudić odlučio odmaknuti od Mosta.

Navodno je sukob eskalirao tijekom slaganja liste za izbore za Europski parlament, a nastao je jer se tijekom kampanje Marin Miletić ogradio od Marije Selak Raspudić, što je za nju postao problem preko kojeg ne može prijeći jer bi tiime, kazala je, dovela u pitanje svoj integritet i vjerodostojnost.

Selak Raspudić zato je održala konferenciju za medije i potvrdila da napušta Most sa suprugom Ninom Raspudićem. Tvrdila je da do raskola nije došlo zbog liste za Europski parlament, već su problemi ranije nastupili zbog načina vođenja kampanje za parlamentarne izbore. Selak Raspudić dodala je da je trebala nositi listu Mosta za Europski parlament, ali je odustala jer je na njoj trebao biti i Marin Miletić. Smatra da ne bi bila vjerodostojna da je ostala na listi s Miletićem te da se nije radilo o borbi za fotelje.