SAMO ZA KONZOLE

Objavljena demo verzija Spec Ops: The Line-a

09.05.2012 u 08:58

Bionic
Reading

2K Games objavio je vijest da je upravo objavljen demo Spec Ops: The Line-a, pucačine iz trećega lica koja bi se na tržištu trebala pojaviti krajem sljedećeg mjeseca

U većini modernih pucačina, bilo onih iz prvoga ili trećega lica, osuđeni ste na dva moguća scenarija; igre se odvijaju ili u pustinjskim dijelovima Bliskog Istoka ili pak u razruđenim gradovima zapada. Iako u žanr vjerojatno neće unijeti nikakve inovacije, The Line će biti smješten u sasvim neobičnu sredinu – u sukobima razrušeni Dubai, jednu od najprestižnijih turističkih prijestolnica današnjice.

 

Prema dostupnim materijalima, igra će biti klasični TPS koji se po ničemu neće razlikovati od ostalih sličnih igara, osim u tome što će se teren koji je, naravno, sačinjen od pijeska konstantno i nasumično mijenjati pa bi tako, teoretski, gameplay iskustvo trebalo biti barem nijansu drugačije od onoga ostalih igrača.

 

The Line neće slijediti priču prethodnih igara u Spec Ops franšizi, već kreirati potpuno novu, inspiriranu romanom 'Srce tame' Josepha Conrada. Igrač će preuzeti ulogu Martina Walkera koji će kao dio Delta Force teama ući u Dubai kako bi spasili američkog generala zarobljenog u Dubaiju.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 29. lipnja i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a već sada objavljena je demo verzija igre i to za sve vlasnike PlayStationa 3 i pretplatnike Xbox Live Gold usluge vlasnika Xboxa 360. Kasnije, 15. svibnja, demo verzija postati će dostupna i za sve ostale, dok demo verzija za PC neće biti uopće objavljena.