ZLO I NAOPAKO

Otac djeteta devetogodišnje curice je – njen očuh

14.02.2013 u 20:54

Bionic
Reading

Polako se otkrivaju strašni detalji o maloljetničkoj trudnoći iz Meksika koja je nedavno šokirala svijet: djevojčica za koju je prvotno objavljeno da ima devet godina zapravo ima 12, ali otac njezine bebe nije tinejdžer nego – njen očuh

Meksičke vlasti potvrdile su da djevojčica identificirana samo kao Daphne, koja je rodila 27. siječnja i na svijet donijela zdravu djevojčicu, zapravo nije devetogodišnjakinja, kako je najprije objavljeno.

Daphne ima '12 ili 13 godina', a otac njene bebe nije njezin dečko tinejdžer, već njen očuh, priopćila je policija.

'Slučaj Daphne' uzbunio je javnost u Meksiku, a zatim i svijetu, kada je objavljeno da je devetogodišnjakinja na svijet donijela bebu koju joj je napravio sedamnaestogodišnji mladić, koji je zatim pobjegao iz zemlje.

Daphne je, prema riječima susjeda, izgledala puno starije od devet godina, a pričalo se i da joj je majka prostitutka te da je kćer 'obučavala' da krene njenim stopama.

Meksičke vlasti potvrdile su da djevojčica ima 12 godina, što je ipak dvije godine manje od zakonite starosti za seksualni odnos, ali je još šokantniji podatak da je otac bebe njezin očuh.

DNK analiza potvrdila je da je neimenovani očuh biološki otac Daphnine bebe, a antropološke analize potvrdile su da je djevojčica najmanje tri godine starija nego što se do sada mislilo.

Majka, koja je dovela djevojčicu u trudovima u bolnicu, lagala je o njenoj starosti iz dva moguća razloga. Prvi je da bi je napokon upisala u školu, što nije učinila kada je za to bilo vrijeme, a drugi je mnogo jeziviji – kako bi klijentima skuplje naplatila seks s navodnom devetogodišnjakinjom.

Obje djevojčice, majka i očuh pobjegli su iz svog doma u ruiniranom Colonial los Olivosu i ne zna se gdje se nalaze.

Prethodno su meksički mediji objavili da je djevojčica sterilizirana u bolnici Zoquipan u Guadalahari usprkos željama obitelji, ali prema službenim podacima, dijete nije trajno sterilizirano, već joj je stavljeno privremeno pomagalo koje će onemogućiti da zatrudni dok ga ne ukloni kirurg.