tko želi biti milijunaš

Stigao na tri koraka do 150.000 eura. Biste li vi znali odgovor?

09.05.2024 u 20:48

Bionic
Reading

Josip Tomurad u kvizu 'Tko želi biti milijunaš' osvojio je pet tisuća eura nakon što je pogrešno odgovorio na trinaesto pitanje za 34 tisuće eura. A ono je glasilo - Glasnik Fidipid Atenjane je obavijestio o čijoj pobjedi? Ponuđeni odgovori bili su: Alkibijadovoj, Trazibulovoj, Miltijadovoj i Pauzanijevoj

Do dvanaestog pitanja i osvojenih 10 tiisuća eura stigao je bez potrošenog džokera, a onda je zapeo na pitanju - Koji je fim na dodjeli Oscara pobjednikim proglasila Michelle Obama javivši se iz Bijele kuće?

Ponuđeni odgovori bili su Parazit, Pokojni, Argo i Chicago. Nazvao je priajtelja Tarika Omanovića koji mu je sugerirao Chicago, ali uz dodatak da uopće nije siguran. Potom je prepolovio i ostali su Pokojni i Argo. Tipovao je na Argo što je bilo točno i na raunu je tada imao osvojenih 18 tisuća eura.

Trinaesto pitanje: Glasnik Fidipid Atenjane je obavijestio o čijoj pobjedi? Ponuđeni odgovori bili su: Alkibijadovoj, Trazibulovoj, Miltijadovoj i Pauzanijevoj. Bez da je koristio posljednjeg džokera odgovorio je Alkibidijadovoj i pogriješio. Točan odgovor je bio Miltijadovoj.