skupocjen kofer

Koliko je Meghan Markle 'spiskala' na outfite koje je nosila u Nigeriju?

14.05.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Meghan Markle u Nigeriji je pokazala niz sjajnih outfita, a većinu komada koje je nosila već smo imali prilike ranije vidjeti. Na putovanje je spakirala vrlo vrijedne komade, a posebno se ističe skupocjeni Cartier sat

Meghan Markle na putovanjima ima običaj nositi prekrasne outfite kojima plijeni pozornost, a isto je učinila i u Nigeriji. Splet upečatljivih haljina učinio je svoje i Markle je još jedanput pokazala da estetiku tihog luksuza ima u malom prstu, no tihi luksuz ima svoju cijenu...

Iako je njezin cilj i odjećom se približiti javnosti noseći komade prihvatljive cijene, ovaj put trodnevno putovanje pokazalo je da je Markle spakirala kofer pun skupocjenih komada.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Iako je posjet u Nigeriju trebao biti usmjeren na dobrotvorne svrhe i sportski duh, kao i obično, izgled vojvotkinje Meghan također je izazvao veliku pažnju. Triput u danu mijenjala je outfite, pa se čini da je sadržaj kofera vrijedan više od 100.000 eura. Sitnica, zar ne?

Najskuplja haljina koju je odjenula tijekom putovanja bila je žuta haljina s potpisom Caroline Herrere koja košta čak 3.685 eura, a uz prekrasnu je haljinu uklopila i Cartier nakit. Cijena Cartier narukvice koju je nosila je oko 5818 eura, a pažnju su privukle i viseće naušnice vrijedne 3.000 eura s potpisom američke dizajnerice nakita Jen Meyer.

Najskuplji modni dodatak koji je nosila je njezin voljeni Cartier ručni sat koji vrijedi više od 24.000 eura.

Od svih luksuznih brendova koje je birala, vrijedi istaknuti kako je više komada Meghan već nosila u nekim prilikama. Primjerice, dugačku žutu haljinu nosila je za Archiejev prvi rođendan, ali i za objavu druge trudnoće.

Također, Meghan je u Nigeriji pokazala i već poznatu ljubav prema Aquazzura cipelama pa je nekoliko puta obula nude sandale talijanskog luksuznog brenda.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia