TKO BI REKAO

Slavna dizajnerica otkrila u čemu je nikad nećemo vidjeti

30.06.2015 u 11:45

Bionic
Reading

Uspješna dizajnerica Nicole Richie koja stoji iza modnog brenda House of Harlow, otkrila je da nikad ne nosi traperice

Iako većini pripadnica ženskoga spola upravo traperice čine osnovu kako večernjeg, tako i dnevnog stylinga, Nicole (33) ih nastoji što manje nositi.

'Nikad ne nosim traperice, osobito u danima kad imam puno obveza i cijeli dan sam na nogama. Jednostavno mi nisu udobne. Za takve prilike nosim haljine u kojima se odlično osjećam. Na prvom mi je mjestu udobnost', rekla je Richie.

Mama dvoje djece i supruga člana pop punk benda The Good Charlotte, Joela Maddena, kaže da se nikako ne može smatrati ljubiteljicom trapera.

'Trudila sam se, ali moram reći da zbilja ne volim nositi traperice. OK, vruće traper hlačice su puno udobnije, ali biti cijeli dan u trapericama mi je naporno', smije se Nicole koja se godinama uspješno bavi dizajnom odjeće i nakita, piše Who What Wear

Bivša partijanerica i prijateljica Paris Hilton, kaže da nije opsjednuta modom, a njezin stil je vrlo individualan.

'Volim nositi puno nakita. To je po meni ključ dobrog stila. Nisam osoba koja prati trendove', rekla je Nic.

Inače, i glumica Eva Mendes je u jednom ranijem intervjuu otkrila da nije fan jeansa.

'Mislim da su traperice vrlo neudobne, zar nisu? Krute su. Sviđaju mi se boyfriend krojevi, iako su i takve traperice poprilično neudobne. Ako me vidite u jeansu, to znači da su mi sve suknje u pranju', rekla je Eva Mendes za stranicu Who What Wear