vratila se glumi

Dugo je nismo vidjeli: Leona Paraminski zaista izgleda fantastično

08.05.2024 u 14:23

Bionic
Reading

U splitskom Dalmatia Toweru otvoren je hotel AC by Marriott, a svečanost su uveličali brojni poznati uzvanici, među kojima i Leona Paraminski

Lijepa glumica, koja već godinama živi u Santa Barbari, gdje su ona i suprug Tin Komljenović izgradili dom u koji je prije dvije i pol godine stigla i kćerkica Liv, blistala je u chic stajlingu u poslovno-elegantnom stilu.

Crno elegantno odijelo modna je varijanta s kojom nema greške, a Leona je za svečanu splitsku večer odabrala besprijekoran spoj bezvremenskog sakoa s dvorednim kopčanjem i odgovarajućih hlača.

Look kojem se nema što prigovoriti naša hvaljena glumica nadogradila je moćnim detaljima: zlatnim sandalama i efektnom torbicom.

zabava u splitu

Poznati domaći parovi pohrlili na otvorenje hotela, evo koga smo sve tamo zatekli

Pogledaj galeriju

Make up joj je bio nenametljiv dok je dugu kosu stilizirala u šarmantnim ležernim valovima.

Inače, glumica je nedavno otkrila da se nakon četiri godine stanke vraća poslu te u Sarajevu snima drugu sezonu nagrađivane serije 'Kotlina' redatelja Danisa Tanovića, a oko kćerkice pomagat će joj mama, dok je suprug Tin ostao u SAD-u.

Osim Leone, na otvorenje hotela AC by Marriott stigli su hrvatski izbornik Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša sa suprugom Blankom, kao i Ante Todorić s drugom suprugom Petrom Kaćunko, koja je nedavno rodila njihovo prvo zajedničko dijete, američka veleposlanica Nathalie Rayes, Goran Ivanišević, Anamarija Asanović i dr.