KRALJICA MINIMALIZMA

[FOTO] Nikom ne stoje crne haljine tako dobro kao Jennifer Aniston, a ovo su neke od najboljih koje je nosila

11.02.2021 u 19:42

Bionic
Reading

Slavna glumica Jennifer Aniston danas slavi 52. rođendan. Publika je pamti po desetljeću koje je provela na malim ekranima nasmijavajući ih u seriji 'Prijatelji', no oni koji su je pratili na crvenim tepisima najbolje je poznaju kao 'kraljicu crnih haljinica'

Kad pomislimo na Jennifer Aniston, prvo nam na pamet padne frizura koju je dugi niz godina imala u 'Prijateljima', a zatim nam se pred očima pojavi neka crna haljina koju je tijekom zadnjih 25 godina nosila na svečanim događanjima. Američka miljenica tokom godina pretvorila je crnu haljinu u vlastiti oblik uniforme.

  • +10
Jennifer Aniston u crnim haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Jennifer Aniston nije stala samo na kratkim haljinama od uobičajenih materijala. Njene crne haljine znale su biti vrlo svečane, a ponekad čak i kožne.

Glumica je svoje mnoge crne haljine uglavnom kombinirala s jednostavnim sandalama visoke pete. Haljine koje je birala bile su dizajnerske poslastice od Saint Laurenta, Versacea i Valentina.

Jennifer Aniston ovih dana posegnula je za dizajnerskim imenima kao što su Bottega Veneta i Loewe, no ponekad se tu nađe i poneki Dior. Ono što se gotovo nikad ne mijenja je boja i kako glumici haljine prianjaju uz tijelo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube