TRENDOVSKI ODABIR

Idealna alternativa hlačama: Ove suknje postale su najveći hit sezone

17.04.2024 u 09:50

  • +2

Duge suknje u stajlinzima street style zvijezda

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Od uredskih do casual verzija od trapera - maksi suknje i ove sezone dolaze u svim oblicima i bojama, predstavljajući idealnu alternativu voljenim hlačama, ali i haljinama

Aktualne kolekcije renomiranih brendova vrve dugim suknjama, a one su više uredske nego boho. Čak su i verzije od trapera stilizirane na modnim revijama uredno podvrnutom košuljom i elegantnim sandalama.

  • +2
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Proslavljena dizajnerica Phoebe Philo u najnovijoj kolekciji istoimenog brenda nudi suknju maksi kroja u zagasitoj nijansi crvene. Suknja je stroga, a porub što je više moguće odmaknut od viralne minice talijanskog brenda Miu Miu, dok je u Marniju dizajner Francesco Risso pokazao nebeskoplavi kožni stil koji seže do poda.

Suknje koje sežu do gležnjeva, kakve smo posljednji put slavili na prijelazu tisućljeća, danas predstavljaju glavni protutrend minicama, a u odnosu na njih stilski su puno svestranije.

Maksi modelima od prošle godine kontinuirano raste popularnost pa ih ni u narednim mjesecima nećemo moći zaobići.

Aktualni maksi modeli dovoljno su jednostavni koliko i praktični, a većinu verzija moguće je nositi cijele godine – u zimskim mjesecima s pletivom bogate teksture, a traper verzije s bazičnim komadima i efektnim dodacima za podizanje stajlinga na novu razinu.

  • +3
Poznate dame u suknjama od trapera Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR IMAGES / Courdji Sebastien/ABACA / Abaca Press /SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / ALANDWEST / BACKGRID / BACKGRID UK / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA