tako laskavo

Kraljica Letizia pokazala dva sjajna stajlinga, a fantastična suknja nadmašila je sve

16.04.2024 u 22:06

  • +9

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica i kralj otputovali su u službeni posjetu Nizozemskoj, a to je bila prilika za kraljicu Letiziju da servira ne jedan već dva besprijekorna stajlinga

Za dolazak u Nizozemsku španjolska kraljica odabrala je stajling s kojim je nemoguće pogriješiti. U posljednje vrijeme kraljica Letizia često bira odijela s hlačama, a ovog puta izbor je pao na crno odijelo u kombinaciji i slingback sandalama, cipelama koje su modnu scenu osvojile neodoljivim spojem udobnosti i stila.

I ovog puta nosila je odijelo s potpisom omiljenog joj Hugo Bossa, a opušten kroj klasičnog modela koje je kombinirala s basic bijelom majicom. Crne i besprijekorno elegantne slingback sandale sada je nosila prvi put, iako ovaj model pripada posljednjoj kolekciji brenda Massimo Dutti, a ono po čemu se posebno izdvajaju je efektan remen preko rista.

No, španjolska kraljica stilsko iznenađenje ostavila je za svečanu večeru gdje je zablistala u besprijekorno elegantnoj suknji i ženstvenoj bluzi koja laska figuri. Naime, za službeni prijem kraljica je odjenula sofisticiranu kombinaciju koja se isticala sjajnim komadima kontrastnih boja.

Tako je kraljica Letizia spojila fantastičnu sjajnu sivo-ljubičastu suknju midaksi duljine i kroja koji tako laska figuri sa crnom bluzom otvorenih ramena i dojmljivo nabranog gornjeg dijela. Poseban efekt je imao i široki crni remen koji je dodatno istaknuo kraljičinu vitku figuru. A što se tiče cipela, kraljica je i za ovu priliku 'izvukla' još jedan sjajan model slingback sandala i dokazala da je ovaj model – vječan.

  • +10
Crne slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo