DUA LIPA

Modna kombinacija koja plijeni poglede: Najpoželjnija suknja sezone može biti itekako laskava

24.04.2024 u 09:45

  • +7

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Suknje maxi duljine koje prate figuru najpoželjniji su ovosezonski trend, a svestrane su, bezvremenske i iznimno laskave jer nas, ako je kroj dobro odabran, čine vitkijima

Bez obzira radi li se o varijantama od denima, viskoze i ostalih fluidnih tkanina, duge suknje, osobito sa zavodljivim rasporcima, najpoželjniji su trend ovoga proljeća.

Maxi suknje (ali i haljine) još su jedan trend koji se na velika vrata vratio na scenu, najvjerojatnije potaknut i velikim revivalom mode 90-ih, kad je ova duljina bila must have (sjetimo se samo Phoebe i Rachel iz 'Prijatelja', koje su obožavale takve komade).

Svestrane i chic, odlično se kombiniraju s čizmama, osobito cool bajkerskim varijantama, martama, tenisicama, espadrilama, natikačama mule, sandalama ravnih potplata...

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Nije nikakvo čudo to da ih je prigrlila i britanska glazbena senzacija kosovskih korijena Dua Lipa, koja u svakoj prigodi briljira cool stajlinzima, a velika je ljubiteljica upravo modnog stila koji je obilježio 90-e.

DUA LIPA

Kožna haljina itekako može biti glamurozna; imamo i više nego dobar dokaz

Pogledaj galeriju

Sivu traper jaknu oversized kroja Dua (28) je bez greške spojila s maxi suknjom s velikim rasporkom i još jednim hit komadom - čizmama do koljena na visoku petu, iz kakvih zaljubljenice u modu, poput Emily Ratajkowski, Hailey Bieber i Naomi Watts, ne izlaze.

Glazbenica koju je časopis Time proglasio jednom od 100 najutjecajnijih osoba u 2023. ovaj je cool look podignula na posve novu razinu zahvaljujući srebrnom nakitu, sunčanim naočalama i metalik torbici, dok je svoju tamnocrvenu kosu stilizirala u mladenački ležernu frizuru.

Inače, pjevačica u svibnju objavljuje album 'Radical Optimism', četiri godine nakon prethodnog albuma 'Future Nostalgia'.