PREMA LYSTU

Sambice su out: Ove su tenisice apsolutni hit i svi ih žele

24.04.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Zvjezdana suradnja modne kuće Miu Miu i američkog brenda New Balance rezultirala je modelom tenisica oko kojeg je nastao nevjerojatan hype

I prema najpoznatijoj modnoj tražilici Lyst, upravo je ovaj upečatljiv model tenisica u ovom trenutku najtraženiji te se nalazi na prvom mjestu liste 10 najpopularnijih proizvoda.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Osim što tenisice ovog brenda vode na toj ljestvici najtraženijih artikala, isto se događa na Lystovoj ljestvici najpopularnijih brendova, na kojoj je Miu Miu na prvom mjestu, i to ispred dobro poznatih brendova poput Prade, Loewea, Bottega Venete i Saint Laurenta.

A priča je započela još u listopadu 2023., tijekom revije za proljeće/ljeto 2024., kad je Miuccia Prada dala uvid u nove modele tenisica New Balance s potpisom svog mlađeg brenda Miu Miu, točnije redizajn modela 530.

Nazvan 530 SL, model se savršeno uklapa u komade viđene u toj kolekciji, poput pripijenih kardigana, plitkih suknji i minijaturnih dioptrijskih naočala.

Što se tiče najpopularnijih proizvoda, ove atraktivne tenisice odlikuje neobično dvostruko vezivanje, a dolaze u tri boje. Riječ je o modnoj 'obradi' kultnog modela New Balance 530, koji je nastao davne 1992. godine.

Istovremeno su trendi i klasične, s retro vibrom te su načinjene u kombinaciji brušene kože i mrežaste tkanine.

U HIT KOMADIMA

Miu Miu manija zavladala Parizom: Poznate dame blistale na reviji popularnog brenda

Pogledaj galeriju

Odlično utjelovljuju tradicionalan izgled New Balancea i profinjenost brenda Miu Miu te ne čudi to da za njima u ovom trenutku vlada neviđena pomama usprkos cijeni od oko 1120 dolara.

Inače, od 2022. godine i tadašnje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto traje suradnja Miu Miua s poznatim sportskim brendom iz Bostona. Od tada je iznjedrila nekoliko verzija modela tenisica 574, a zadnja u nizu svojevrsna je kruna njihove suradnje.