jennifer lawrence

Spojila sve trendove: Odličan stajling zaokružila je najpoželjnijim balerinkama sezone

06.05.2024 u 08:10

  • +6

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence na ulicama New Yorka nije mogla proći nezamijećeno, a njezini stilski odabiri otkrili su sjajan spoj vladajućih trendova

Jennifer Lawrence, 33-godišnja glumica koja je slavu stekla ulogom Katniss u filmskoj franšizi 'Igre gladi' niže sjajne stajlinge, bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili pak o ležernim izlascima. A upravo kada je riječ o street styleu, ova glumica u svojoj garderobi krije neke sjajne modne ulove.

Ovo puta je snimljena i vrlo inspirativnoj street style kombinaciji u kojoj se vrlo jednostavno, ali tako efektno miješaju osnove capsule garderobe i vladajućih trendova. Tako je glumica nosila bijelu pamučnu majicu kratkih rukava i vanilija žuti kardigan i time pokazala kako se i u njezin ormar ušuljala apsolutno najtrendi boja ove sezone koja je preplavila sve, od cipela i torbi pa do haljina.

No, pažnju su privukle i vrlo chic traperice širokih nogavica, još uvijek vodeći trend po pitanju trapera. Laskave traperice svojim spojem udobnosti i trenda prije nekoliko sezona zavladale su modnom scenom i s trona skinule do tada nezamjenjive skinny modele i tako pokrenule pravu revoluciju u modi. Ovaj model posebno je laskav jer dolazi s visokim strukom koji pegla trbuščić dok široke nogavice noge čine ekstra dugima.

Što se dodataka tiče, Jennifer je zamijenila svoju klasičnu Loewe Puzzle torbu s Toscom Bottega Vennete, a oba modela vrlo su poželjni dodaci u kolekcije torbi 'it' djevojaka. A na samo kraju našle su se mrežaste balerinke, apsolutni hit ovog proljeća.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inače, trend nošenja mrežastih balerinki pokrenula je Alaia, a ubrzo nakon toga ovaj model prigrlio je i niz drugih modnih kuća te high street brendovi, pa danas dolaze u raznim dizajnima. Mrežaste balerinke pojavile su se prošle sezone predstavljajući gotovo revolucionarnu pojavu na modnoj sceni, a u narednim mjesecima možemo očekivati njihovu znatno veću zastupljenost u stajlinzima ulične mode. Ova udobna i fleksibilna obuća u obliku balerinki odlična je alternativa otvorenim sandalama.

Od luksuznih brendova koji su se priključili slijeđenju ovog trenda, uz vladajuću Alaiu na samom su vrhu Khaite i Christopher Esder, no lako ih je pronaći i po pristupačnim cijenama u nekim od high street trgovina, kao što su H&M, Zara ili Massimo Dutti.

  • +6
Mrežaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo