prava ljepotica

Teško biste je prepoznali: Najtraženija holivudska plavuša radikalno je promijenila look

07.05.2024 u 11:08

  • +2

Sydney Sweeney

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Na Met Gali u New Yorku vidjeli smo niz slavnih lica u glamuroznim haljinama duž crvenog tepiha, no jedna ljepotica privlačila je posebnu pozornost svojom radikalnom promjenom looka.

Sydney Sweeney proteklih je godina postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a sada je svoj prepoznatljiv izgled promijenila do temelja te na Met Gali osvanula s crnom kosom.

Holivudska ljepotica proslavila se u ulogama u kojima je igrala zavodljivu plavušu, a čini se kako je sada spremna za nešto posve drugačije. Naime, zvijezda 'Euforije' izgledala je gotovo neprepoznatljivo s crnim bobom i šiškama koje su joj padale preko obrva.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Njena frizura odisala je retro šarmom, padajući u nježnim valovima kakve su nosile ikone 70-ih, a ovaj stil pratio je i outfit, posebno dugačke kožne rukavice operne duljine.

Sve je uskladila s raskošnom haljinom u skladu s dress codeom koji je oslonjen na motive flore i faune te je odabrala haljinu svijetlo plave boje s glamuroznom širokom suknjom od tila prekrivenom cvjetnim ukrasima.

Spektakularnu haljinu još su efektnijom učinile asimetrične naramenice, pri čemu je jedna bila spuštena gotovo do lakta. Sweeney je sve nadopunila suptilnom šminkom s naglašenim očima te bisernom ogrlicom i naušnicama iz De Beersa.

  • +3
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo, i nedavno je osvanula s elegantnim kožnim rukavicama u prvom planu promovirala je svoj horor 'Immaculate' na crvenom tepihu u hotelu Four Seasons u Mexico Cityju. Tada je zabljesnula u zadivljujućoj crnoj haljini bez rukava s izrezima preko bokova te crnim salonkama srebrnih detalja.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju