ZAUSTAVLJALA PROMET

U ženstvenom izdanju: Nema tko se nije okrenuo za prelijepom Vanninom nasljednicom

01.11.2022 u 20:51

Bionic
Reading

Lijepa Jana, kćer Ivana Vrdoljak Vanne i Andrije Vrdoljaka, izrasla je u prelijepu djevojku koja je ove godine navršila 21 godinu

Dobro je poznato kako naša hvaljena glazbenica Vanna i njezin suprug Andrija Vrdoljak oduvijek svoj obiteljski život drže podalje od očiju javnosti.

Njihova kćer Jana danas je prelijepa 21-godišnjakinja, a njezinu je ljepotu prepoznao i poznati domaći brend Hippy Garden iza kojeg stoji Đurđica Vorkapić.

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Lijepa plavuša koja je nevjerojatno slična svojoj majci Vanni, pozirala je u fotosessionu za ovaj brend u izdanju koje joj je fantastično pristajalo.

Raskošna haljina cvjetnog uzorka u kombinaciji tamnoplave i crvene otvorenih leđa stajala joj je kao salivena, a otkrila je i njezine vretenaste noge u srebrnim sandalama.

'Love this dress.... Jeste li fan crvene boje? U našem storeu možete pronaći nekoliko modela crvenih haljina, a ova haljina na fotografiji je jedna od njih i možemo potvrditi da, ukoliko ne zaustavlja dah, svakako je zaustavila promet', poručili su iz Hippy Gardena pored fotografije na kojoj pozira mlada Jana.

30 godina karijere

Vanna u zagrebačkoj Areni održala svoj prvi koncert, a mamin veliki koncert nije propustila ni lijepa Jana

Pogledaj galeriju

Inače, Jana je bila zvijezda i maminog spota za pjesmu 'Puna memorija', a iz prvih redova bodrila je svoju majku na njezinom koncertu u zagrebačkoj Areni održanom početkom svibnja ove godine kojim je Vanna obilježila 30 godina karijere.

'Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve rade mame. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor’, ispričala je tad Jana Vrdoljak gostujući kod Dalibora Petka.