prekrasan model

Zarina haljina izgleda kao s modne piste: Košta manje od 50 eura, a toliko je lijepa da može biti i vjenčanica

15.04.2024 u 11:29

  • +4

Zara haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sve više mladenki za svoj veliki dan za haljinu u kojoj će se došetati do oltara bira one s potpisom popularnog high streert brenda Zara, a kada pogledati najnoviji model Zarine haljine bez naramenica ukrašene cvijećem koja izgleda kao da je sišla s modne piste, bit će vam jasno zašto je to tako

Nije prvi puta da se u Zarinim novitetima pojavljuje haljina koja se neminovno ističe, toliko posebna i lijepa da bi u njoj mnoge mladenke mogle izgovoriti sudbonosno 'da'. No, od svih Zarinih bijelih haljina koje izgledaju kao vjenčanice, ova je toliko posebna da izgleda kao da je stigla ravno s modne piste.

Točnije, nije riječ o haljini čiste bijele boje, već kako je navedeno na stranici popularnog brenda,,riječ je o boji maslaca, vrlo svijetloj nijansi žute boje, tolikoj nježnoj da izgleda gotovo poput prljavo bijele boje. A upravo je to jedna od najpopularnijih nijansi ove sezone, pa je tako Zara ponovno uspjela pomiriti trendovski i bezvremenski dizajn.

No, ono što ovu haljinu čini doista posebnom je detalj trodimenzionalnih ruža koje okružuju izrez bez naramenica i protežu se do leđa, grleći cijelu siluetu i praktički podsjećajući na dizajne s velikim cvjetovima koje smo viđali na modnim pistama velikih dizajnerskih imena poput Giambattiste Vallija.

Za one koji traže tradicionalniju opciju vjenčanicu ovaj Zarin dizajn može biti savršen nošenje kao druge ili pak treće haljine. Također je savršena za mladenke koje se odlučuju za ležernija vjenčanja u boho stilu ili pak u okruženju prirode ili okružena prirodom. Osim toga, za ovu haljinu nisu nužne visoke potpetice, savršeno su nosive uz ravne sandale.

Ova spektakularna Zara haljina s 3D cvjetovima na dekolteu izrađena je od pletiva i viskoze, što je čini elastičnom i udobnom. Osim toga, ima unutarnju podstavu pa nije prozirna, a najbolje od svega je to da se prodaje po cijeni od 49,95 eura i predstavlja savršenu ljetnu haljinu koja se tako lako može nositi i nakon vjenčanja.