SENZACIJA NA MET GALI

Zbog haljine kakva se ne viđa svakoga dana pljušte brojni komentari na račun Due Lipe

07.05.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Dua Lipa i ovoga je puta na Met Gali, najprestižnijem modnom događanju u godini, bila zvijezda večeri u glamuroznoj haljini s potpisom Marca Jacobsa

Na glasovitom modnom događanju u muzeju Metropolitan ni ovoga puta nije manjkalo slavnih dama odjevenih u izazovne haljine, a jedna od itekako zapaženih je ona koju je nosila prelijepa Dua Lipa.

Glazbenica kosovskih korijena izazvala je pravu pomutnju, ali i brojne komentare na račun zavodljive haljine načinjene od nekoliko vrsta čipke koja je malo toga ostavila mašti.

Atraktivna 28-godišnja pjevačica izgledala je doista upečatljivo na ovogodišnjoj Met Gali na temu 'Uspavane ljepotice: Ponovno buđenje mode' odjevena u zadivljujuću kreaciju s potpisom Marca Jacobsa.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Ekstravagantna haljina koja je otkrivala kožu uključivala je puno crne čipke i korzet krem boje, a vlasnici hita 'Houdini' pristajala je kao salivena otkrivši njezinu manekensku figuru.

Kako bi upotpunila svoj glamurozni look, nosila je prozirne točkaste rukavice, dugu 'bou' od perja i vrtoglave štikle od crne antilop kože.

Tamnocrvenu kosu stilizirala j u ležernim uvojcima, a make up joj je bio dramatičan.

Dakako, i ovoga puta bilo je podijeljenih komentara pa dok su neki hvalili ovaj neobičan stajling, drugi su ga okarakterizirali kao 'potpuni promašaj'.

'Izgleda kao donja polovica odijela vojnika iz 'Ratova zvijezda', 'Dua je jako lijepa i sviđa mi se njezina glazba, ali haljina je užasna, a kosa joj izgleda čudno', glasili su neki od komentara.

Iako su njezini obožavatelji nagađali su da će uspješna pjevačica debitirati na crvenom tepihu s dečkom Callumom Turnerom, to se ovoga puta nije dogodilo. Pop senzacija, koja je upravo objavila novi album 'Radical Optimism', hodala je poznatim stepenicama Metropolitana u društvu modnog dizajnera Marca Jacobsa (61) i internetske zvijezde Chara Defrancesca.

I ovim je stajlingom mlada glazbenica nastavila upečatljiv modni niz nakon Grammyja, kad je blistala u dekoltiranoj srebrnoj Courrègesovoj haljini, te dodjele Zlatnih globusa, kad je sve očarala u spektakularnoj Schiaparellijevoj kreaciji.

Inače, Dua je bila supredsjedateljica Met Gale 2023., kad je odala počast Karlu Largerfeldu u kraljevskoj bijeloj balskoj haljini koju je on dizajnirao za Chanelovu kolekciju jesen/zima 1992., a svoj je zapaženi look podignula ogrlicom Tiffany & Co. s blistavim dijamantom od više od 200 karata.