ASTRO PROFILIRANJE

Znate li koji su znakovi najveći ljubitelji ljetnih sportova?

17.07.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Pripadnici nekoliko znakova više od drugih obožavaju more i aktivnosti koje se u njemu mogu provoditi. Otkrijte tko su oni i koji im ljetni sportovi najbolje leže!

Rak

Blizina mora i drugih vodenih površina opija ga, pogotovo ako je okružen članovima obitelji ili bliskim prijateljima. S njima će rado zaigrati picigin ili se nadmetati u skokovima u vodu. Plivanje će mu pomoći da razbistri misli i dosegne stanje duboke opuštenosti. Toliko se zanese da u moru ili bazenu može ostati satima. Plutanje na zračnom madracu desetak metara od obale također će ga oplemeniti.

  • +3
Danijela Martinović rođena je 15. srpnja 1971. u znaku Raka Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Ribe

Nisu na glasu kao ljubitelji iscrpljivanja pa se tijekom odmora uglavnom klone fizički zahtjevnih aktivnosti, osim onih vezanih za njihov prirodni element - vodu! Ronjenje bilo kojim stilom kao stvoreno je za njih. Osim što će imati priliku otkrivati tajanstveni svijet morskih dubina, u tom opuštajućem okružju osjećat će se kao kod kuće.

  • +5
Sharon Stone rođena je 10. ožujka 1958. u znaku Ribe Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Ovan

Dinamičan i željan izazova, Ovan je sklon aktivnostima koje podižu adrenalin. Budući da voli brzinu, uživat će u skijanju na vodi, surfanju i vožnji jet-skijem. Na potonjem će se rado utrkivati s drugima ili pak izvoditi razne vratolomije, ne vodeći računa o obaveznom ograničenju brzine u blizini obale i sigurnosti kupača.

  • +5
Victoria Beckham rođena je 17. travnja 1974. u znaku Ovna Izvor: Profimedia / Autor: VBDB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpion

Privlači ga miris opasnosti i aktivnosti koje imaju dozu rizika, poput skakanja s visokih stijena koje se izdižu iznad mora. Izdržljivi su Škorpioni i vole ispitivati granice vlastite snage, tako da je veslanje sport po njihovoj mjeri. Osim što će im pomoći da istešu mišiće, omogućit će im da otkriju skrivene uvale i plaže do kojih se dolazi samo morem.

  • +5
Julia Roberts rođena je 28. listopada 1967. u znaku Škorpiona Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Vodenjak

Voli sve što je neuobičajeno i izazovno, pa će na moru potražiti adrenalinski park u kojem se nude sadržaji poput bungee-jumpinga, zip-linea, paraglidinga ili vožnje padobranom vučenim gliserom. Prepušta se osjećaju slobode koji pruža jedrenje, tako da je ljetovanje na sportskoj jedrilici izmišljeno za njega.

  • +3
Rihanna je rođena 20. veljače 1988. u znaku Vodenjaka Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia