fanovi iz cijelog svijeta

Baby Lasagna zaludio je lijepu Njemicu: 'I drugi su dobri, ali...'

09.05.2024 u 15:52

Bionic
Reading

Hrvatski predstavnik na Eurosongu osvojio je srca fanova diljem svijeta, a jedna od najvećih obožavateljica uživo će ga pratiti u Malmo Areni

Dobro je znano da Baby Lasagna fanove ima diljem svijeta, a jedna od najvećih obožavateljica, čini se, stiže iz Njemačke. Lijepu Ninu u potpunosti je osvojio svojim šarmom i energičnim nastupom.

'Najdraži mi je. Njegov nastup je tako energičan i on je jako dobra osoba', rekla je Nina o hrvatskom predstavniku na Eurosongu, a čini se da je upravo spoj spektakularnog nastupa i njegovog karaktera razlog zbog kojeg strani fanovi toliko vole Baby Lasagnu.

Lijepa Njemica pleše 'Rim Tim Tagi Dim' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Mislim da ima velike šanse za pobjedu iako je ove godine dobra konkurencija i ima dosta dobrih pjesama', rekla je simpatična Nina i dodala da će ga u finalu glasno podržavati iz publike.

Energična Nina je danas u Malmöu pred kamerom Pixsellova fotoreportera Sanjina Strukića otpjevala pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', čije riječi zna od početka do kraja, te je otplesala sada već svima poznate korake.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Brineta iz Njemačke jedna je od mnogobrojnih fanova diljem svijeta koji će, umjesto svoje zemlje, podržavati upravo Hrvatsku. Stihovi i ples 'Rim Tim Tagi Dima' u potpunosti su zaludili Europu, što smo mogli vidjeti i na jučerašnjem partyju na kojem je upravo nastup Baby Lasagne bio najveći hit.

Uz to, obožavatelji Eurosonga danas su mu uručili posebno počast - nagradu za najbolju pjesmu ovogodišnjeg natjecanja, čime se Marko pohvalio na društvenim mrežama.

  • +17
Baby Lasagna napravio ludnicu na koncertu u Švedskoj Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL