ŽRTVA LJEPOTE

Suludi potez: Slavni glumac nadmašio kolegice u dotjerivanju

28.02.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Zaista moraš biti veliki stručnjak u svom poslu, da te netko poput Leonarda DiCapria zapazi, toliko se oduševi tvojim poslom, da ti na kraju plati povratnu avionsku kartu u biznis klasi iz Sydneyja u Los Angeles, smještaj u luksuznom hotelu, kako bi mu za dodjelu Oscara uredio obrve. Nevjerojatno, ali istinito, DiCaprio očito toliko pazi na izgled, da je angažirao australsku umjetnicu za obrve, Sharon-Lee Hamilton, da vikend provede u Los Angelesu, kako bi mu počupala obrve

Koliko pažnje posvećujete svojim obrvama? Odlazite li na tretmane threadinga? Čupate ih pincetom ili ih puštate da slobodno rastu? Bojate li ih? Radite li uopće sve to ili ne? Ipak, ako se nalazite na A listi najplaćenijih holivudskih glumaca, te dobro znate da će kamera zabilježiti svaki detalj, napravit ćete sve to. Pa čak i ako ste muškarac.

Za dodjelu Oscara sve mora biti savršeno. Tog se pravila drži i Leonardo DiCaprio, koji je platio put i smještaj australskoj umjetnici za obrve, Sharon-Lee Hamilton, da iz Sydneyja dođe na vikend u Los Angelesu kako bi mu sredila obrve. Da, dobro ste pročitali, DiCaprio je platio sve to, plus uređivanje obrva, a tretman nije propustio niti njegov prijatelj Tobey Maguire koji također, očito, pazi na savršen izgled obrva.

Heading out for our #christmasparty #braceyourself #sydney 🍾🎄💃SLx

Objavu dijeli SHARON LEE (@sharonleeinc)

Sharon-Lee Hamilton, australska je stručnjakinja za obrve

Hamilton, koja je zaslužna i za obrve Beyoncé, Georgea Clooneyja, Kim Kardashian, Serene Williams i danske princeze Mary, otkrila je kako kada putuje na zahtjev klijenta, on pokriva sve njezine troškove. Ukoliko želite da vam upravo ona sredi obrve, a muškarac ste, za taj užitak ćete izdvojiti 200 dolara. U sklopu tretmana dobit ćete i kolagenski tretman očiju, tretman za ruke parafinom, a malo će vam obojati i trepavice kako bi došle do izražaja.

Australska stručnjakinja, na svom se Instagramu pohvalila ispijanjem šampanjca u VIP dijelu aerodroma u Sydneyju, povratnom kartom u biznis klasi, te noćenjem u The Beverly Hills hotelu.

🛫

Objavu dijeli SHARON LEE (@sharonleeinc)

Na svom se Instagramu pohvalila plaćenim povratnim letom u biznis klasi...

#redcarpet everywhere. #brunch #pololounge then #work

Objavu dijeli SHARON LEE (@sharonleeinc)

...i hotelom Beverly Hills