naš ponos

Djevojka Baby Lasagne objavila fotke iz backstagea: 'Iza svakog uspješnog muškarca...'

08.05.2024 u 12:16

Bionic
Reading

'Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu', otkrila je zaručnica Baby Lasagne u emisiji 'Ususret Eurosongu' tik pred početak prve polufinalne emisije Eurovizije

'Jedva čekam subotu. Jedva, jedva, jedva. Ne mogu je dočekati. Da je danas subota, bio bih spreman', rekao je Marko Purišić Zlati Mück Sušec tijekom javljanja za emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Nakon što se javio gledateljima popularne HRT-ove emisije, poslao je poruku zahvale obožavateljima na Instagramu.

Da pazi baš na svaki detalj, otkrivaju i dva videa: jedan na engleskom, a drugi, naravno, na hrvatskom.

Zahvalivši se stranim glasačima na podršci otkrio je da mu je najbolji dio sinoćnjeg nastupa bio rasplesana publika koja je slijedila njegov 'Rim Tim Tagi Dim' ritam: 'To je bio nevjerojatan prizor. Nadam se da ćemo u subotu biti još bolji.'

'Dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i uzbuđenje koje ste jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja', poručio je svojim navijačima iz Hrvatske.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

O ludoj atmosferi iz press centra i arene raspisali su se i domaći i strani mediji, svima je 'ludnica' energija koju je svojim nastupom u prostor donio Baby Lasagna.

Dio energije iz hrvatskog tima na društvenim je mrežama objavila i Elizabeta Ružić, zaručnica Marka Purišića koja je zaslužna za vizualni identitet hrvatskog predstavnika.

Na Instagramu je objavila polaroid fotografije s prve polufinalne večeri pokazavši da ljubav vlada našim mladim timom koji je čitav nastup stvarao kao kakva složna i iznimno talentirana obitelj.

'Oboje izgledate tako lijepo', 'Ti si bila teški art deco glam', 'Iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena', samo su neki od komentara ispod objave.