Jutro nakon

Baby Lasagna priznao: 'Da je danas subota, bio bih spreman'

08.05.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Euforija raste, a Baby Lasagna može opušteno i zadovoljno vježbati za subotu. Hrvati više ne koriste 'bok', već 'mijau', a Zlata Mück Sušec posjela je Marka Purišića i on joj je otkrio kako se danas osjeća

Iako vidno umoran i iscrpljen, Baby Lasagna sjeo je sa Zlatom Mück Sušec i javio se za emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Pospan, ali zadovoljan, Marko Purišić komentirao je nastup nakon što su mu se slegnuli dojmovi, a čini se da je i on zadovoljan. Hrvatska zasigurno jest.

'Bilo je odlično. Najbolji trenutak bio mi je moj ples, a kad sam se okrenuo, vidio sam cijelu dvoranu da radi isto. Ludnica, ludnica', rekao je Purišić sjedeći na ljubičastoj baršunastoj fotelji i nervozno tresući nogama jer, kako kaže, nisu još ni doručkovali pa žure.

Oko 9000 ljubitelja Eurovizije jučer je pratilo show iz Arene u Malmöu, a koliko vole našu uzdanicu, pokazali su plešući s neonskim narukvicama koje su svijetlile tijekom nastupa, često opisivanog epitetom 'pobjednički'.

'Meni je važno da je nacija zadovoljna', izjavio je Purišić, otkrivši da je prije početka Eurovizije 'dao mobitel na čuvanje' jer nije htio da ga uznemire društvene mreže. Nakon nastupa osjećao je strah od komentara u Lijepoj Našoj, no vidjevši što se piše, bio je sretan.

Nasmijali su ga komentari koji su prvu polufinalnu emisiju ocijenili njegovim koncertom, a iako je umoran, Baby Lasagna ipak osjeća golemo uzbuđenje zbog sudbonosne subote: 'Jedva čekam subotu. Jedva, jedva, jedva. Ne mogu je dočekati. Da je danas subota, bio bih spreman.'

Podsjetimo, dan nakon prve polufinalne večeri Baby Lasagni je opet porastao postotak na kladionicama te sada ima 37 posto šanse za pobjedu.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson