ŠOKIRALA SVE

Dolazak Kim Kardashian na Met Galu pokrenuo pitanje - koliko je rebara izvadila?

07.05.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Ako se o nekome priča nakon ovogodišnje Met Gale to je zasigurno zvijezda reality showa Kim Kardashian. Za najprestižniji modni događaj na svijetu Kim je odabrala haljinu koja je privukla mnogo pažnje i to prvenstveno zbog uskog korzeta zbog kojeg je njezin struk izgledao neprirodno tanak te je sve izazvalo brojne reakcije

Kada je riječ o Met Gali jedno je sigurno - Kim Kardashian za taj se događaj priprema mjesecima i svaki put joj uspije oduševiti, ali i sablazniti mnoštvo svojim modnim odabirima.

Već smo je vidjeli u haljini koju je nosila ni manje ni više nego Marilyn Monroe, a koju je posudila iz njezinog muzeja. Nakon što je prošetala stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan u originalnoj haljini, Kim je potom odjenula njezinu repliku jer se u originalnoj verziji nije mogla slobodno kretati, a tada su fotografije otkrile kako je reality zvijezda uspjela oštetiti ‘najskuplju haljinu na svijetu’.

  • +2
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Ovoga puta odlučila se za prozirnu srebrnu haljinu ukrašenu lišćem s potpisom Maison Margiela by John Galliano, a koja u gornjem dijelu ima korzet. Upravo je taj korzet privukao najviše pažnje jer je u njemu struk Kim Kardashian izgledao nestvarno tanak.

Ubrzo su krenule rasprave po društvenim mrežama, a mnoge je zanimalo kako je Kim uopće uspjela stati u taj korzet, zbog čega su krenula nagađanja kako je zasigurno izvadila rebra kako bi izgledala mršavije. Bilo je i onih koji su se zabrinuli za njezino zdravlje, budući da nitko nije znao kako je zapravo disala u tako uskom korzetu.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Ono zbog čega mnogi strahuju je da će se taj trend sada proširiti društvenim mrežama te će ga poželjeti odjenuti sve one kojima je uzor upravo Kim Kardashian.