BROJNI POZNATI

Drugi koncert Petra Graše nisu željele propustiti brojne domaće zvijezde; u Areni tulumarila i kći Ivice Todorića

20.03.2022 u 10:15

Bionic
Reading

Dvosatni spektakl s impresivnijom produkcijom i scenomu u dva dana očarali su više od 25 tisuća ljudi, a u publici su se veselila brojna domaća poznata lica. Evo tko je stigao na završni komcert Petra Graše u Arenu Zagreb

Prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije, koncerte Petra Graše u Areni Zagreb u svega dva dana okupilo je više od 25 tisuća ljudi, koji su u glas pjevali njegove najveće hitove. Drugim koncertom, Grašo je ujedno sa svojom publikom proslavio i svoj rođendan, i na najljepši način najavio sljedeću stanicu - SPaladium Arenu u Splitu sljedeći tjedan.

Zagrebačka publika imala je priliku uživati u impresivnoj scenografiji ali i dobro raspoloženim gostima izvođačima, a isto nisu željela propustiti ni brojna domaća poznata imena.

  • +5
Petar Grašo drugi koncert Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje i Dino Ninković

Tako su na završni koncert Petra Graše u Arenu u subotu stigli Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica.

Voditeljica Marijana Batinić na koncert je stigla sa suprugom i starijom kćerkicom Enom, koja je Grašin fan još od malih nogu, a imala ga je priliku i pozdraviti nakon koncerta u hodnicima Arene.

U pjesmi i plesu sinoć su uživali i supružnici Rađa, koji su uvijek dobro raspoloženi kada poziraju pred objektivima.

Ništa manje vesela nije bila ni kći Ivice Todorića, koja je pak pozirala u društvu mlade pjevačice Domenice.