ŠOKANTNA DIJAGNOZA

Evo kad bi se Kate Middleton mogla vratiti svojim kraljevskim obvezama

23.03.2024 u 08:18

Bionic
Reading

Britanska i svjetska javnost još uvijek je pod dojmom nakon što je omiljena članica kraljevske obitelji Kate Middleton objavila kako joj je dijagnosticiran rak

Britanski mediji objavili su kako će princeza od Walesa objavila i kako će propustiti i tradicionalnu kraljevsku uskršnju službu na kojoj se, prije dijagnoze raka, trebala u javnosti pojaviti prvi put od 25. prosinca.

'Moj mi je posao uvijek donosio veliku radost i veselim se vratiti kad budem mogla, ali za sada se moram usredotočiti na potpuni oporavak', rekla je u emotivnom obraćanju javnosti u kojem je otkrila da ima rak.

'Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji za njih prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro', otkrila je Kate u videu snimljenom u obiteljskom vrtu. Svi se sad pitaju kad bi se Kate Middleton mogla vratiti svojim kraljevskim obvezama nakon što se u siječnju povukla nakon operacije abdomena.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nakon što je u emotivnoj video poruci otkrila da joj je dijagnosticiran rak, sad se svi pitaju kada bi se princeza od Walesa mogla vratiti kraljevskim angažmanima.

Glasnogovornik Kensingtonske palače, objavio je da će se Kate Middleton službeno vratiti ovisno o procjeni njezinog liječničkog tima.

'Princeza će se vratiti službenim dužnostima kada joj to odobri njezin liječnički tim. Dobrog je raspoloženja i usredotočena je na potpuni oporavak', rekao je glasnogovornik palače.

U videu koji je objavila Kate je svoju dijagnozu nazvala 'velikim šokom', dodajući da su ona i suprug princ William 'činili sve što mogu da obrade i riješe ovo privatno za dobrobit naše mlade obitelji'.

'Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije kako bih počela s liječenjem', nastavila je. 'Kao što sam im rekla; dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim; u svom umu, tijelu i duhu', dodala je.

Prošlog vikenda prvi put je snimljena u javnosti tijekom odlaska u kupnju s Williamom u blizini njihove kuće u Windsoru.

The Sun je izvijestio da je princeza Kate izgledala 'sretna, opuštena i zdrava' tijekom izlaska u Windsor Farm Shop.

'Kate je bila u šopingu s Williamom, izgledala je sretno i lijepo', rekao je jedan svjedok za The Sun.