na instagramu

Iris Livaja objavila fotografiju s Lukšom Jakobušićem: 'Jedna kava puna planova'

30.04.2024 u 16:49

Bionic
Reading

Otkaz Hajdukovog izbornika Lukše Jakobušića u javnosti je glasno odjeknula... Mnogi smatraju da Jakobušić nije trebao biti smijenjen, a s time se očito slaže i Iris Livaja

Nakon što je Dinamo porazio Hajduk na Poljudu u utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, u Hajduku je došlo do velikih promjena. Poraz je 'skupo koštao' predsjednika kluba Lukšu Jakobušića te je nekoliko sati nakon poraza smijenjen. Što o njegovom odlasku misle otkrili su brojni navijači popularnog kluba iz Splita, a među njima i Iris Rajčić.

Na klupici popularnog splitskog kafića supruga Marka Livaje našla se s bivšim predsjednikom Hajduka, a osmjesi na licima pokazali su da za budućnost kluba ne brinu!

'Puni posla. Jedna kava puna planova. Moj predsjednik', zagonetno je napisala uz fotografiju.

Popularna je Splićanka često viđen gost na tribinama Poljuda, a uspjehe svog supruga ne propušta slaviti pa je fotografija izazvala veliko zanimanje javnosti jer svi žele znati o kakvim su planovima razgovarali Rajčić i Jakobušić.

Inače, prema anketi koju je proveo tportal, mnogi su navijači Hajduka te ljubitelji nogometa dali svoj sud o odlasku bivšeg predsjednika. Na pitanje je li trebao dobiti otkaz više od 75 posto glasača je 'stisnulo': NE, on je najmanje kriv. Krivi su trener i igrači', dok je za drugu ponuđenu opciju: 'DA, trebali su ga smijeniti puno ranije', bilo manje od 25 posto.

na poljudu

Dobro raspoložene navijačice: Iris Rajčić i Ana Gruica pratile Hajduk i Livaju

Pogledaj galeriju