EMOTIVNA PORUKA

Jelena Veljača otkrila tko je vjenčao nju i supruga te objavila još zanimljivih fotografija s vjenčanja

13.06.2021 u 17:49

Bionic
Reading

Redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača je jučer izgovorila 'sudbonosno da' Viti Turšiću na bajkovitom vjenčanju u Zagrebu, a sad je otkrila tko ih je vjenčao

Još uvijek se sliježu dojmovi s vjenčanja Jelene Veljače i Vite Turšića u zagrebačkom Botaničkom vrtu ne kojem nije manjkalo poznatih.

Među uzvanicima su bile i Doris Pinčić, Ornela Vištica, Marijana Mikulić, Damir Urban sa suprugom Milicom, Iva Radić...

Presretna mladenka kojoj je ovo treći brak, na društvenim je mrežama otkrila i tko ih je vjenčao. Čast je pripala Jeleninoj prijateljici, glumici i arheologinji Jani Škrgulji.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Ako nekoga zanima tko nas je vjenčao. @janaskrgulja najbolja si matičarka i svećenica ljubavi ikad, volim te', objavila je Jelena na Instagramu.

Glumica i 48-godišnji bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović zaručili su se sredinom travnja, a već nekoliko mjeseci žive zajedno u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Inače, za Jelenu Veljaču ovo je 'treća sreća', odnosno treći brak. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, dok je s još jednim glumcem, Draženom Čučekom, bila od 2015. do 2018. Upravo je s njim dobila i svoju jedinicu, kćerkicu Lenu.

Vito iza sebe pak ima jedan brak i dvoje djece.