POTVRDIO TEORIJE FANOVA

Kit Harington otkrio što se dogodilo s Jonom Snowom nakon velikog finala 'Igre prijestolja'

23.08.2019 u 21:54

Bionic
Reading

U kontroverznoj završnici serije 'Igra prijestolja' u svibnju, Jon Snow, kojeg glumi britanski glumac Kit Harington, vraćen je u Noćnu stražu nakon ubojstva svoje ujne i ljubavnice, Daenerys Targaryen koju utjelovljuje glumica Emilia Clarke

U završnoj sceni serije Jon se sa suborcima iz Crnog dvorca zaputio preko Zida, a u intervjuu za magazin The Hollywood Reporter, 32- godišnji glumac otkrio je kamo je Jon Snow krenuo i što bi tamo mogao raditi?

Uobičajena teorija fanova serije pokazala se točnom. U razgovoru za The Hollywood Reporter, Kit Harington potvrdio je kako je Jon Snow ustvari krenuo dalje od Zida kako bi bio sa svojim saveznicima, Wildlingsima odnosno Divljacima.

'Vidjevši ga kako ide preko Zida natrag do nečeg istinitog, nečega iskrenog, nečeg čistog s tim ljudima za koje su mu uvijek govorili da im pripada osjećao sam se kao da je napokon slobodan', izjavio je glumac.

Jon Snow goes Beyond the Wall | GOT 8x06 Ending Scene Finale Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

S takozvanim Divljacima Jon Snow imao je dugu povijest tijekom sezona HBO-ove serije, ponajviše s likom Ygritte kojeg je utjelovila njegova žena u stvarnosti, glumica Rose Leslie. Svoju priču na malim ekranima započeli su kao suparnici, onda su postali ljubavnici, a na kraju su završili kao neprijatelji kada ju je Jon usmrtio.

Do velike završnice serije, Jon Snow je Divljake tretirao kao bliske saveznike imajući čvrsto prijateljstvo s likom Tormunda koji se Jonu pridružio u njegovu progonstvu.

Nakon velikog finala serije emitiranog u svibnju, glumac Kit Harington prijavio se u američku kliniku za odvikavanje kako bi 'poradio na osobnim problemima', a trenutno je nominiran za nagradu Emmy u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji.